Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml

5 1 értékelés
8 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteidet a L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist - Karácsonyi csomag 2023 ajándékcsomaggal. A szett összesen három terméket tartalmaz. A készlet tartalmaz egy nappali koncentrált gélt, egy sminklemosót és egy ultravékony textilmaszkot. Ennek a készletnek köszönhetően hihetetlenül hidratált, puha és ragyogó lesz a bőröd. Ezt a készletet az teszi egyedivé, hogy a termékek kétféle hialuronsavat tartalmaznak, amely hatalmas vízmegkötő képességéről ismert. A készlet minden 20 évesnél idősebb hölgy számára alkalmas ajándék.

A L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist - Karácsonyi csomag 2023 főbb jellemzői

  • A kozmetikai készlet három feltöltő kozmetikumot tartalmaz.
  • A karácsonyi csomagban található egy nappali koncentrált gélt, egy sminklemosó és egy textilmaszk.
  • A L'ORÉAL PARIS termékek hidratálják és puhítják a bőrt.
  • A Hyaluron Specialist termékcsalád kétféle hialuronsavat tartalmaz.
  • A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőrfelületen marad.
  • Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe.
  • A nappali gél nem ragad és könnyű textúrájú, gyorsan felszívódik és kellemes illatú.
  • A L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist feltöltő sminklemosó megszabadítja bőröd minden szennyeződéstől.
  • Textilmaszk a bőr ragyogásáért
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist termékek segítségével a bőr akár 48 órán át puha és hidratált marad.
  • A szett kiváló ajándék.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Jelly-vel a bőr akár 48 órán át puha és hidratált marad.

A hihetetlenül hidratált, puha és ragyogó bőrért használd a ĽORÉAL PARIS új Hyaluron Specialist arcápoló géljét. A termék kétféle hialuronsavat tartalmaz. A nagymolekulájú típus a bőr felszínén fejti ki hatását, hogy javítsa a hidratáltságot és megelőzze a finom vonalak és ráncok megjelenését. Az alacsony molekulájú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe, ahol a hidratálás mellett elősegíti a saját savtermelését és megelőzi a mélyebb ráncok megjelenését.

A hialuronsavval dúsított micellás víz hidratál és feltölti a bőrfelszínt.

Hidratáld bőröd tisztítás közben is a L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vízzel. A hialuronsavval dúsított gyengéd micellás víz kíméletesen, de hatékonyan tisztít, miközben feltölti a finom vonalakat és ráncokat. A hialuronsav képes magához kötni a nedvességet, így a bőr egész nap maximálisan hidratált marad. A micellás víz mindennapi használatra és minden bőrtípusra alkalmas. A L'Oréal Paris Hyaluron Expert hidratáló micellás vízzel megszabadíthatod bőröd a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és a finom ráncoktól.

ĽORÉAL PARIS maszk ultravékony japán pamutból a jobb tapadás és a nagyobb hatékonyság érdekében.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Replumping Moisturizing Tissue Mask egy japán pamutból készült textilmaszk, amely nagyon vékony, így jobban tapad a bőrhöz, és ezáltal hatékonyabb. Úgy tervezték, hogy hidratálja a bőrt és feltöltse az első finom ráncokat. Az eredmény feszes, puha, nedvességben gazdag, egészségesnek tűnő bőr lesz. A ĽORÉAL PARIS maszk érzékeny és száraz bőrre is alkalmas.

A csomag tartalma:Nappali arcápoló gél 50 ml
Micellás víz 200 ml
Textilmaszk 1 darab

Így használd:A nappali gélt minden reggel vidd fel az alaposan megtisztított arcra és nyakra, majd folytasd a szokásos sminkelési rutinod. Reggel és este vigyél fel micellás vizet egy vattakorongra, és a tökéletes sminkeltávolítás érdekében óvatosan húzd végig vele az egész arcod és a szemed. Nincs szükség öblítésre. Terítsd a maszkot a tiszta arcra, és hagyd rajta 15 percig.

Összetétel

GEL: 909289 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - ALKOHOL DENAT. - PENTYLENGLIKOL - ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR - VITIS VINIFERA GYÜMÖLCSVÍZ / SZŐLŐGYÜMÖLCS VÍZ - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER - KAPRIL-GLIKOL - POLIGLICERIL-10 LAURÁT - ALFA-IZOMETIL-IONON - BENZIL-ALKOHOL - GERANIOL - LIMONÉN - LINALOOL - SZALICILSAV - PARFÜM/ILLATANYAG. (F. I. . B276909/1) MASZK: 899375 10 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - BUTILÉNGLIKOL - HIDROXI-ACETOFENON - NÁTRIUM-HIALURONÁT - DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT KEMÉNYÍTŐ - XANTÁN GUMI - FENOXIETANOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . Z293901/1). MW: 2050657 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - HEXILÉNGLIKOL - POLOXAMER 184 - NÁTRIUM-HIALURONÁT - DINÁTRIUM-KOKO-AMPHODIACETÁT - DINÁTRIUM-EDTA - MIRTRIMÓNIUM-BROMID (F. I. . Z70010847/1).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Maszk, Micellás víz, Arcgél
Kód:  VBAL8595
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592807574072

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05