Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream 50 ml

4,6 18 értékelés
3 490 Ft

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream 50 ml

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream hidratáló éjszakai arckrém kisimítja a ráncokat és intenzív hidratálással látja el a bőrt. Összetétele kétfajta hialuronsav magas koncentrációját tartalmazza, amely a bőr természetes összetételében is megtalálható, hatékonyan zárja be a vizet a bőrbe. A krém gazdag és tápláló textúrája bársonyosan puha, rugalmas és sima bőrt eredményez.. A termék minden bőrtípus számára alkalmas.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream ránctalanító éjszakai hidratáló krém legfőbb jellemzői

  • ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream éjszakai arckém nők számára
  • Segít kisimítani a ráncokat
  • Intenzíven hidratálja a bőrt
  • Kétféle hialuronsav magas koncentrációját tartalmazza
  • Gazdag és tápláló textúra

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream segít a ráncok kisimításában

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream krém a legelső ráncok megjelenésétől, 25 éves kortól ideális a nőknek. A ĽORÉAL PARIS krém hatóanyagaival nemcsak kisimítja a ráncokat, hanem meg is előzi azok kialakulását.

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream krém hialuronsavval

A hialuronsav egy olyan aktív hatóanyag, amely a bőr természetes alkotóeleme. Azonban a kor előrehaladtával a bőrben található mennyisége csökken, pontosan ezért szükséges az újbóli pótlása. A hialuronsav tömegének több mint 1000× képes megkötni vízben, így gondoskodik a hidratált és feltöltött bőrről. A ĽORÉAL PARIS krém nagy molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, ez hidratálja a bőrt és kisimítja annak felszínét. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav pedig a bőr mélyére hatol és segít a hidratálásban.

ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night éjszakai krém mindennapos használatra

Vidd fel a ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Night Cream arckrémet a nyak és az arc megtisztított bőrére minden este és masszírozd be a bőrbe gyengéd, körkörös mozdulatokkal. Kerüld a szem környékét.


A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist  Night Cream krém összetétele:

Aqua / water, glycerin, isohexadecane, dimethicone, isopropyl isostearate, aluminum starch octenylsuccinate, propylene glycol, nylon-12, octyldodecanol, cetyl alcohol, behenyl alcohol, adenosine, capryloyl salicylic acid, disodium edta, sodium hyaluronate, triethanolamine, caprylyl glycol, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, disodium stearoyl glutamate, myristic acid, palmitic acid, peg-100 stearate, polyethylene, sodium polyacrylate, stearic acid, xanthan gum, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, citral, citronellol, geraniol, limonene, linalool, phenoxyethanol,parfum/fragrance (f.i.l. b231305/1)


Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 25+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL2436
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523775651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15