Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Ajándékcsomag

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Ajándékcsomag

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteidet a L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist ajándékcsomaggal. A készlet összesen három terméket tartalmaz. A készletben találsz egy nappali koncentrált gélt, egy kétfázisú sminklemosót és egy ultravékony textilmaszkot. Ezzel a készlettel a bőröd hihetetlenül hidratált, puha és ragyogó lesz. A készletet az teszi egyedivé, hogy a termékek kétféle hialuronsavat tartalmaznak, amely hatalmas vízmegkötő képességéről ismert. A nagy molekulasúlyú típus a bőr felszínén fejti ki hatását, javítja a hidratáltságot és megelőzi a finom vonalakés ráncok megjelenését. A kis molekulasúlyú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe, ahol a hidratálás mellett elősegíti a saját savtermelést, és megakadályozza a mélyebb ráncok megjelenését. A nappali koncentrált gél mindennapos használatra alkalmas, 48 órás hidratálást biztosít a bőrnek. A gélt könnyű felvinni a pumpás kiszerelésnek köszönhetően. A kétfázisú sminklemosó tökéletesen tisztítja a bőrt. Az ultravékony textilmaszk intenzív hidratálást biztosít bőrödnek és frissebbé, simábbá és ragyogóbbá teszi azt. A szett ajándéknak is alkalmas.

A L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A kozmetikai készlet három terméket tartalmaz
  • A készletben találsz egy nappali koncentrált gélt, egy sminklemosót és egy szövetmaszkot
  • A termékek hidratálják és puhítják a bőrt 
  • A Hyaluron Specialist termékcsalád kétféle hialuronsavat tartalmaz
  • A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőr felszínén marad
  • Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe
  • A nappali gél könnyen alkalmazható a pumpás kiszerelésnek köszönhetően
  • A kétfázisú sminklemosó eltávolítja a bőrről az összes szennyeződést
  • Textil maszk a bőr ragyogásáért
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist segítségével a bőr akár 48 órán át puha és hidratált marad
  • A szett ajándéknak is alkalmas

A készlet tartalma:
L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist nappali koncentrált gél
L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist kétfázisú sminklemosó
L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist ultravékony textilmaszk


Összetétel

Sminklemosó: 2050541 18 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - IZODODEKÁN - IZOPROPIL PALMITÁT - C15-19 ALKÁN - KÁLIUM-FOSZFÁT - NÁTRIUM-KLORID - HEXILÉN-GLIKOL - DIKÁLIUM-FOSZFÁT - DINÁTRIUM-EDTA - POLIAMINOPROPIL-BIGUANID - OKTIL-DODEKANOL - OKTIL-DODECIL-XILOZID - ARGININ - CITROMSAV - NÁTRIUM-HIALURONÁT - CI 60725 / IBOLYA 2. (F. I. L. Z286323/1). Hyaluron zselé: 909289 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - ALKOHOL DENAT. - PENTYLENGLIKOL - ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR - VITIS VINIFERA GYÜMÖLCSVÍZ / SZŐLŐGYÜMÖLCS VÍZ - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER - KAPRIL-GLIKOL - POLIGLICERIL-10 LAURÁT - ALFA-IZOMETIL-IONON - BENZIL-ALKOHOL - GERANIOL - LIMONÉN - LINALOOL - SZALICILSAV - PARFÜM/ILLATANYAG. (F. I. L. B276909/1)

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Maszk, Szem és sminklemosó, Szérum
Kód:  VBAL8320
Termékszám:  8592807482865

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20