Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares Tonique Sensitive Skin 400 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares Tonique Sensitive Skin 400 ml

A LORÉAL PARIS Fleurs Rares jázmin és rózsa kivonatokból készül. Ezen hatóanyagoknak köszönhetően ideális a száraz és érzékeny bőrre. A Fleurs Rares krém megtisztítja a bőrt, és az első használat után az eredmény puha és szépen táplált bőr. Napi használata mellett a bőr feszesebb, puhább, rugalmas és frissebb lesz. Kezeld a bőröd egy minőségi krémmel, hogy egészséges, puha és természetesen szép legyen.

A LORÉAL PARIS Fleurs Rares főbb jellemzői

  • tisztítja a bőrt
  • finoman eltávolítja a szennyeződéseket és a smink maradványait
  • A LOREAL PARIS Fleurs Rares táplálja és puhítja a bőrt
  • az eredmény tiszta és friss bőr
  • friss, virágos illattal

A Fleurs Rares krém használata

A smink eltávolítása után vidd fel a LORÉAL PARIS Fleurs Rares krémet a vattára, majd az arcra. Kerüld a szem környékét. A krém eltávolítja a sminkelési maradványokat, és egy fárasztó nap után biztosítja a bőr számára a szükséges tápanyagokat. Az ĽORÉAL PARIS Fleurs Rares első használata után a bőr táplált, kellemes érzetű és tiszta lesz. Az eredmény puhább, rugalmasabb és szebb. bőr, napról napra.

Hatóanyag:

  • jázmin kivonatok
  • rózsa kivonatok

Összetétel:
Aqua / víz, glicerin, alkohol denat., Hidroxietil-piperazin-etánszulfonsav, Jasminum officinale kivonat / Jázmin virágkivonat, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Rosa gallica virágkivonat, szorbit, dinátrium-EDTA, propilénglikol, kaprililglikol, sztirén-akrilát kopolimer, Xantángumi, Pantenol-glikol, Linalool, Limonén, parfüm / illat

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító víz
Kód:  PLK406
Termékszám:  3600523439935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15