Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hidratáló balzsam hialuronsavval 200 ml

4,9 7 értékelés
Leárazás -20 %
1 190 Ft 1 490 Ft

ĽORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hidratáló balzsam hialuronsavval 200 ml

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H hidratáló balzsam hialuronsavval

Nemcsak a bőrt, hanem most már a hajat is kezelhetjük hialuronsavval, amelyet joggal neveznek a fiatalság elixírjének. A L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Conditioner balzsam akár 72 órán át* hidratálja a fürtöket, és visszaadja a haj vitalitását és a fényét. Ráadásul nem nehezíti el a hajat, és nincs ragasztó hatása, így a haj továbbra is tisztának és könnyednek tűnik. A legjobb eredmény elérése érdekében kombináld az Elseve Hyaluron Plump termékcsalád más termékeivel.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsam

72 órán át hidratált haj

Küzdj a szálló, érdes és kemény tapintású haj ellen. Állítsd vissza rugalmasságát, puhaságát és fényét az Elseve hidratáló ápolással. A Hyaluron Plump termékekkel a hajad 72 órán át hidratált lesz*.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsam

Hidratáló balzsam hialuronsavval

A Hyaluron Plump Conditioner balzsam akár 72 órán át* hidratálja a fürtöket, és visszaadja a haj vitalitását és a fényét. A hialuronsavnak köszönhetően a haj tápláltabb, teltebb és fényesebb lesz. A legjobb eredmény elérése érdekében kombináld az Elseve Hyaluron Plump termékcsalád más termékeivel.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsam

L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H balzsam minden hajtípusra

A L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsamot tesztelték, és minden hajtípuson hatékonynak találták. A Hyaluron Plump sampon használata után vidd fel a balzsamot nedves hajra, a haj hosszára és a végekre koncentrálva. Hagyd hatni egy percig, majd öblítsd le.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsam

Fedezd fel a teljes L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump termékcsaládot

A L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump termékek egyedülálló hidratáló kezelést biztosítanak számodra hialuronsavval. A termékek egyenként, de praktikus készletben is megvásárolhatók, amelyeket megtalálhatodITT.A csomag tartalmaz egy L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hidratáló sampont, egy hidratáló balzsamot a könnyebb kifésülésért, egy hidratáló szérumot 2% Hyaluron Care Complex-szel és egy hajkrémet. A komplex hajápolás négyese táplálékot, teltséget és ragyogást kölcsönöz a frizurának.

L'ORÉAL PARIS Elseve Hyaluron Plump 72H hajbalzsam

A ĽOréal Paris Elseve Hyaluron Plump 72H 200 ml balzsam legfontosabb jellemzői

  • L'Oréal Paris hialuronsavat tartalmazó balzsam
  • Káprázatos ragyogást és vitalitást kölcsönöz
  • Akár 72 órán át hidratálja a hajat*
  • A balzsam nem nehezíti el és nem teszi ragacsossá a hajat
  • Kombinálható a Hyaluron Plump termékcsalád más termékeivel

*Műszeres teszt a termékcsaládba tartozó samponnal és balzsammal

Összetétel

AQUA / WATER / EAU - CETEARYL ALCOHOL - DIMETHICONE - GLYCERIN - BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - CI 60730 / EXT. IBOLYA 2 - TEJSAV - NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - FENOXIETANOL - LIMONÉN - AMODIMETIKON - IZOPROPIL-ALKOHOL - CETRIMONIUM-KLORID - PARFÜM / ILLATANYAG.

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Fésülést könnyítő

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Típus

Termék típusa Balzsam
Kód:  KSVL6713
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524029784

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15