Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist Hajbalzsam 200 ml

4,8 16 értékelés
Leárazás -20 %
1 270 Ft 1 590 Ft

ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist Hajbalzsam 200 ml

Biztosíts a hajadnak egy kis friss energiát az erőteljes ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist kondicionálóval. Egyedülálló formulája arginint, B5-vitamint és biotint tartalmaz, amelyek intenzíven táplálják a hajat és jelentősen növelik ellenálló képességét annak teljes hosszában. A balzsam ideális választás gyenge és elvékonyodó hajra. A ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist Balzsam stimulálja a hajgyökereket, hogy elősegítse az erős, minőségi haj növekedését. Hajad könnyed, egyszerűen fésülhető és sima lesz, ez a balzsam nem nehezíti el a hajszálakat.

A ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • A kondicionáló látható energiát ad a hajnak

    Arginint, B5-vitamint és biotint tartalmaz
    A ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist balzsam intenzíven táplálja a hajat
    Fokozza a haj rugalmasságát annak teljes hosszában
    Ideális választás gyenge hajra
    A ĽORÉAL PARIS Elseve Full Resist stimulálja a hajgyökereket
    Elősegíti a jó minőségű és erős haj növekedését
    A haj könnyed, egyszerűen fésülhető és sima marad, ez a balzsam nem nehezíti el a hajszálakat

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű balzsamot a megmosott, nedves hajra, és hagyd rajta egy ideig. Ezután alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua/water, Cetyl alcohol, Glycerin, Amodimethicone, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, Stearyl alcohol, Arginine, Behentrimonium chloride, Trideceth-6, Chlorhexidine dihydrochloride, Limonene, Linalool, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecandiol, Dipalmitoyethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Myristyl alcohol, Cetyl esters, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Citric acid, Hexyl cinnamal, Glyceryl linoleate, Glyceryl oleate, Glyceryl linolenate, Parfum/fragrance


Összetétel

1261423 A - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CETEARYL ALKOHOL - BEHENTRIMONIUM-KLORID - CETIL-ÉSZTER - DIAMINOPIRIMIDIN-OXID - TEJSAV - ARGININ - TRIDECETH-6 - LIMONÉN - BENZOESAV - AMODIMETIKON - IZOPROPIL-ALKOHOL - BIOTIN - KÁLIUM-HIDROXID - CETRIMONIUM-KLORID - PARFÜM / ILLATANYAG. (F. I. L. Z70017478/1).

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Típus

Termék típusa Balzsam
Kód:  KSVL5118
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522086581

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05