Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil Sérum 102 ml

4,5 6 értékelés
5 690 Ft

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil Sérum 102 ml

L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil szérum

Küzdj a hajhullás ellen a L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil hajszérummal, amely elősegíti a fejbőr hajhagymájának megerősödését. A legjobb eredmény elérése érdekében kombináld az Elseve Full Resist Aminexil termékcsalád más termékeivel.

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil szérum 102 ml

A L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil aktív összetevői

A L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil szérum Aminexil hatóanyagot tartalmaz, amely megakadályozza a kollagénhüvely merevedését, és elősegíti a hajgyökér rugalmasságát. Arginin és biotin hatóanyagok is megtalálhatók benne, amelyek növelik a haj erősségét és ellenállóképességét, továbbá elősegítik természetes növekedését.

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil szérum 102 ml

Minden hajtípusra

A L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil rendszeres használatával a hajad a tövétől a végéig erősebb lesz. A termékcsalád termékeinek hatékonysága klinikailag bizonyított*.

*Megmenti a törékenység miatt kihullásra hajlamos hajat, klinikai vizsgálat a szérum rendszeres napi használatáról 99 nőnél 6 héten keresztül.

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil szérum 102 ml

Full Resist szérum 1,5% Aminexil hatóanyaggal

Az 1,5%-os Aminexil szérumot száraz vagy nedves hajra lehet felvinni. Vigyél fel naponta 1 adagot (6 ml) a fejbőr minden részére, és finoman masszírozd be.

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil szérum 102 ml

Fedezd fel a L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil teljes választékát

A L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil termékek egyedülálló ápolást nyújtanak a hajhullás ellen. Ne csak a szérumot használd, hanem a ĽOréal Paris erősítő samponját és balzsamját is, és ne feledkezz meg az öblítésmentes krémről sem, amely fésülés közben védi a hajat.

L'ORÉAL PARIS Elseve Full Resist Aminexil szérum 102 ml

A L'Oréal Paris Elseve Full Resist Aminexil szérum legfontosabb tulajdonságai

  • Hatékony szérum a kihullásra hajlamos hajra
  • 1,5%-os Aminexilt tartalmazó összetevők
  • Alkalmazható száraz vagy nedves hajra
  • Vastagabb haj a gyökerektől a végekig
  • Hatóanyagai az arginin és a biotin, amelyek növelik a haj erejét és ellenállóképességét, és elősegítik a természetes növekedést

Összetétel

AQUA / VÍZ - ALKOHOL DENAT. - DIAMINOPIRIMIDIN-OXID - TOKOFEROL - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-CITRÁT - KOFFEIN - SÁFRÁNYMAG-GLÜKOZID - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - ARGININ - AMINOMETIL-PROPANOL - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT - LIMONÉN - MENTOL - PIROKTON-OLAMIN - CITROMSAV - KUMARIN - PARFÜM / ILLATANYAG. (F. I. . Z70018039/1).

Paraméterek

Típus

Termék típusa Emulzió

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Fixáló hatás nélkül

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSVL7080
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600524075491

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20