Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Fibralogy Shampoo 400 ml

5 5 értékelés
2 590 Ft

ĽORÉAL PARIS Elseve Fibralogy Shampoo 400 ml

A L´ORÉAL ELSEVE Fibralogy sampont kifejezetten a finom haj ápolására fejlesztették ki, amely nem rendelkezik a szükséges dússággal. Az új, megerősített kompozíciót filloxánnal dúsították, amely behatol a hajszálakba, és fokozatosan erősít belülről.A samponban található hatóanyagok hosszú távú hatást fejtenek ki, ráadásul minden alkalmazás után egyre jobban erősítik a hajszálakat. A sampon használatának eredmény az egészséges, erős haj, amely könnyen formázható frizurává, és dús hatással bír. Gondoskodj a hajadról a legjobb ápolással, kellemetlen szilikonok nélkül.

Műszaki adatok:
alkalmas finom hajra, amely nem elég dús

Hatóanyagok:
Filloxan

Hatások:
a hajszálak megerősítése belülről
extra dús haj
maximális volumen

Kiszerelés:
400 ml

Használat:
Nedves hajra alkalmazd, finoman masszírozd be, majd alaposan öblítsd le.
Összetétel:
Víz, nátrium-lauret-szulfát, kókusz-betain, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-klorid, glikol-disztearát, Hexilén-glikol, tejsav, denaturált alkohol, hidroxi-propil-guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, Nátrium-hidroxid, amino-propil-trietoxi-szilán, Polyquaternium-30, Limonene, Linalool, Carbomer, Citronellol, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm / illat

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522497271

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10