Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Hajbalzsam 200 ml

4,8 16 értékelés
Leárazás -20 %
1 190 Ft 1 490 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1-2 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 150 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Hajbalzsam 200 ml

Ajándékozd meg hosszú hajad egészséges, fényes megjelenéssel a ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Balm segítségével. Egyedülálló formulája keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaz, hogy a hajat a szükséges tápanyagokkal lássa el. Ideális választás a hosszú, sérült, szálkásodó és töredezett hajra. A kondicionáló hatékonyan regenerálja a hajat és erősíti a hajszálakat. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long erős, könnyen fésülhető és káprázatosan fényes hajat eredményez. 

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long hajbalzsam legfontosabb jellemzői

  • Visszaállítja a haj egészséges megjelenését

    Keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaz
    A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Balm biztosítja a hajszálak számára szükséges tápanyagokat
    Regenerálja és erősíti a hajszálakat
    A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long erős és káprázatosan fényes hajat eredményez
    Könnyedén kibogozza a hajat

Használat: 
A balzsamot a megmosott hajra vidd fel, és hagyd hatni egy ideig. Néhány perc elteltével öblítsd le vízzel. A nagyobb csillogás érdekében hideg vizet használj.

Összetétel: 
AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL / CASTOR SEED OIL, SODIUM BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROT E I N , H Y D R O LYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRISODIUM HEDTA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TARTARIC ACID, GERANIOL, CETYL ESTERS, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE

Paraméterek

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  KSVL5120
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523741878

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20