Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box

Kényeztesd hajadat egy tápláló kezeléssel a ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box segítségével. A kozmetikai készlet sampont, kondicionálót és krémet tartalmaz a Dream Long termékcsaládból. A szett ideális a sérült és gyenge, töredezésre hajlamos haj számára. A termékek alkalmasak a sérült hajszálak elleni küzdelemre. Az Elseve Dream long kozmetikai termékek keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaznak, hogy táplálják a hajat és fényt adjanak. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long ajándékcsomag kiváló meglepetés lehet. 

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Box kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Az ajándékcsomag sampont, kondicionálót és krémet tartalmaz az Elseve Dream Long termékcsaládból
  • A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long termékek károsodott és törékeny hajra alkalmasak
  • A készlet regenerálja a hajat a hajvégekig
  • Az Elseve Dream Long termékek táplálják a hajat és fényt adnak
  • Az Elseve Dream long kozmetikai termékek keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaznak
  • A készlet kiváló ajándék lehet

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream long sampon, 250 ml 

A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long sampon segítségével hosszúra növesztheted a hajad. Az Elseve első átfogó termékcsaládja, amelyet hosszú, sérült hajra terveztek. A Dream Long termékcsalád egyedülálló formulája egészen a hajvégekig regenerálja a hajat. A L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long sampon táplálja a hajat, fényt ad és erősebbé teszi a hajszálakat, hogy megőrizze extra hosszúságukat. 

ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long balzsam, 200 ml

Biztosíts hosszú hajad számára egészséges, fényes megjelenést a ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long balzsam segítségével. Egyedülálló formulája keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmaz, hogy a hajat a szükséges táplálékkal lássa el. Ideális választás a hosszú, sérült, gyenge és töredezett hajra. A kondicionáló hatékonyan regenerálja a hajat és erősíti a hajszálakat. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long alkalmazása erős, könnyen fésülhető és káprázatosan fényes hajat eredményez. 

LORÉAL PARIS Elseve Dream Long krém, 200 ml

Mondj búcsút a hajhullásnak és üdvözöld az extra hosszú fürtöket. A Dream Long termékcsalád egyedülálló formulája a hajvégekig regenerálja a hajat. A krém táplálja a hajat, fényt ad, és erősebbé teszi a hajszálakat, hogy megőrizze extra hosszúságukat. Nem kell aggódni a hajvasalás és a hajszárítás miatt sem, a krém hővédelmet nyújt 180°C-ig. A termék növényi keratint tartalmaz a haj regenerálására a hajvégekig, vitaminokat a haj erősítésére és ricinusolajat a táplálás és a fényesség érdekében.


Összetétel

A sampon összetétele:
VÍZ/VÍZ, SZÓRIUM-LAURET-SZULFÁT, GLICERIN, DIMETHICONE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL, DISTEARATE, GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID, NIACINAMIDE, COCAMIDE MIPA, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ/KASZTÓRUSZMAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUM-HIDROXID, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, LIMONENE, FUMÁRSAV, BENZIL-SZALICILÁT, LINOOL, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CARBOMER, CITRIC ACID, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXILÉN-GIKOL, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM/ILLAT.

A balzsam összetétele:
VÍZ/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM-KLORID, CETRIMONIUM-KLORID, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ / RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM HIDROLIZÁLT BÚZA PROT E I N, H Y D R O LYZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETINSAV, PEG-100-SZTEARÁT, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRINÁTRIUM HEDTA, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, IZOPROPIL-ALKOHOL, AMODIMETIKON, ALFA-IZOMETIL-IONON, BORKŐSAV, GERANIOL, CETIL-ÉSZTEREK, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT.

A krém összetétele:
AQUA/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM-KLORID, CETRIMONIUM-KLORID, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ / RICINUS COMMUNIS MAGOLAJ, SODIUM BENZOATE, HIDROXICITRONELLÁL, HIDROXIPROPILTRIMÓNIUM HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT KUKORICAFEHÉRJE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETINSAV, PEG-100-SZTEARÁT, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRINÁTRIUM HEDTA, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, IZOPROPIL-ALKOHOL, AMODIMETIKON, ALFA-IZOMETIL-IONON, BORKŐSAV, GERANIOL, CETIL-ÉSZTEREK, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT. (F. I. L. C214649/1)




Paraméterek

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSDS1444
Termékszám:  8592807431610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15