Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml

4,6 17 értékelés
2 390 Ft

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml

L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo Silver sampon

A szőke haj gyönyörű, és a szőke hajkoronát viselőket joggal tartják a világ egyik legszebb nőtípusának. Bárcsak ne árnyékolnák ezt be a csúnya sárga foltok az egyébként gyönyörű szőke hajadon. Szabadulj meg a kellemetlen sárga fényektől a L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo samponnal, amely több mint egy közönséges sampon. Lila pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik és megszabadítják a hajat a narancssárga, sárga és réz árnyalatoktól. A szőkék világosabbnak, a platinaszőkék tisztábbnak tűnnek, a barnák pedig hűvösebb árnyalatokat érnek el. A Purple sampon nem ajánlott napi használatra. Hetente egyszer masszírozd be a nedves hajba, hagyd rajta 1-3 percig, majd mosd le meleg vízzel. Nem kell megváltoztatnod a szokásos hajápolási rutinodat. Alkalmazásakor kesztyű használata ajánlott.

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Purple Shampoo 200 ml hamvasító  sampon

A L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo legfontosabb jellemzői

  • A nemkívánt alaptónusok semlegesítése világos és szőkített hajban
  • A L'Oréal Paris Elseve Color Vive Purple Shampoo sampon táplálja és hidratálja a hajat
  • Alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • A haj puha, selymes és fényes a használat után
  • A változás már az Elseve Color Vive Purple Shampoo sampon első használata után látható

Összetétel

Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Cocamide MIPA, CI 60730 / Acid Violet 43, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Trideceth-6, Iris Florentina Root Extract, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Salicylic Acid, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Benzophenone-4, Amodimethicone, Alpha Isomethyl Ionone, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Cetrimonium Chloride, Butylene Glycol, Coumarin, Hexylene Glycol, Amyl Cinnamal, Parfum / Fragrance, (F.I.L C226042/2)


Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL3719
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523699155

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20