Oldal frissítése

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box

Kényeztesd festett hajadat tápláló ápolással a ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive termékekkel. A kozmetikai készlet Elseve Color Vive sampont és kondicionálót tartalmaz. A sampon és a kondicionáló egyaránt tartalmazza a vörös pünkösdi rózsa kivonatát, amely akár 10 héten át táplálja és védi a festett hajat. A termékeket UVA/UVB szűrőkkel dúsították, amelyek védik a hajat a napsugarak ellen, meghosszabbítva a szín tartósságát. A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive ajándékcsomag meglepetésnek is kiváló. 

A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag sampont és kondicionálót tartalmaz az Elseve Color Vive termékcsaládból
  • A termékek alkalmasak festett hajra
  • A vörös bazsarózsa kivonat táplálja és hidratálja a hajat
  • A beépített UVA/UVB szűrők védik a hajat a napfénytől
  • Az Elseve Color Vive termékek puhaságot és élénk színt kölcsönöznek a hajnak
  • A készlet kiváló meglepetés lehet

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive 250 ml-es sampon

A L´ORÉAL ELSEVE Color Vive sampont kifejezetten a festett vagy melírozott haj ápolására tervezték. Az új, továbbfejlesztett formulát egy speciális elixírrel gazdagították, amely megőrzi a színt és segít fokozni annak ragyogását. Ezenkívül a hajszálakat a gyökerektől fogva, intenzíven táplálja. A termékben lévő UVA/UVB szűrők védik a hajszálakat a napsugarakkal szemben, így meghosszabbítják a szín tartósságát. Az eredmény egészséges, puha haj, intenzív és élénk színnel. Kényeztesd hajadat a legjobb ápolással, megterhelő szilikonok nélkül. 

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive 200 ml-es hajkondicionáló

A L'ORÉAL ELSEVE Color Vive hajkondicionálóval szakértő ápolást biztosíthatsz festett vagy melírozott hajad számára. A színtartó elixírrel gazdagított új formula megragadja a pigmenteket a hajban, így segít meghosszabbítani a szín élénkségét. A tápláló koncentrátummal dúsított formula intenzíven táplálja és simítja a hajszálakat, puhává és könnyen fésülhetővé varázsolja a hajat. UV-védelem - az UVA/UVB szűrők megóvják a hajat és a hajszínt a napsugarakkal szemben. 


Összetétel

A sampon összetétele:
Víz, Sodium laureth sulfate, Dimetikon, Kókusz-betain, Glikol-disztearát, Sodium chloride, Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Cocamide mipa, Tokoferol, Nátrium benzoát, Nátrium-kokozát, Sodium hydroxide, Etilhexil-metoxicinnamát, Szalicilsav, Poli(lenolaj), Benzofenon-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alfa-izometil-ionon, Carbomer, Geraniol, citronellol, Metil-kokoát, Citric acid, Hexilénglikol, Hexyl cinnamal, Parfüm/illat

Kondicionáló összetevők:
VÍZ/VÍZ, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETIL-ÉSZTEREK, TOKOFEROL, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, TRIDECETH-6, KLÓRHEXIDIN-DIGLUKONÁT, POLI (LENOLAJ), BENZYL ALCOHOL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZOPHENONE-4, AMODIMETIKON, IZOPROPIL-ALKOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, GERANIOL, CITRIC ACID, KÁLIUM-HIDROXID, ITRONELLOL, CETRIMONIUM-KLORID, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT. 

Paraméterek

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSDS1442
Termékszám:  8592807431658

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10