Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive ajándékcsomag festett hajra

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive ajándékcsomag festett hajra

Gondoskodj festett hajadról tápláló ápolással a ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive termékekkel. A karácsonyi csomag Elseve sampont és Color Vive kondicionálót tartalmaz. Mind a sampon, mind a kondicionáló vörös bazsarózsa kivonatot tartalmaztáplálja és védi a festett hajat akár 10 héten keresztül. A termékek UVA/UVB szűrőket tartalmaznak, amelyek védelmet nyújtanak a hajnak a napsugarak ellen és meghosszabbítják a szín intenzitását. A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive kozmetikai ajándékcsomag karácsonyi ajándéknak is alkalmas.

A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A karácsonyi csomag sampont és kondicionálót tartalmaz az Elseve Color Vive termékcsaládból
  • A termékek festett hajhoz ajánlottak
  • A vörös bazsarózsa kivonat táplálja és hidratálja a hajat
  • UVA/UVB szűrők védik a hajat a napfénytől
  • Az Elseve Color Vive termékek puhaságot és élénk színt kölcsönöznek a hajnak
  • A ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive kozmetikai szett alkalmas karácsonyi ajándéknak

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive sampon 250 ml

A L´ORÉAL ELSEVE Color Vive sampont kifejezetten a festett vagy színezett haj ápolására fejlesztették ki. Az új, dúsított formulát egy speciális elixírrel gazdagították, amely megőrzi a színt és segít fokozni a ragyogást, ezenkívül a hajszálakat intenzíven táplálja a gyökerektől. A sampon UVA/UVB szűrőket tartalmaz, hogy megvédje a hajszálakat a napsugarakkal szemben, így meghosszabbítja a szín hatását. Az eredmény egészséges, puha haj, intenzív és élénk színnel. Add meg hajadnak a legjobb ápolást, ártalmas szilikonok nélkül.

LORÉAL PARIS Elseve Color Vive 8 second Wonder Water kondicionáló 200 ml

Fontos számodra, hogy a hajad egészséges legyen? Akkor a ĽORÉAL PARIS 8 second Wonder Water kondicionálótól el leszel ragadtatva, amelyet különösen a festett és sérült hajúak számára fejlesztettek ki. A kondicionáló biztosítja a haj számára a szükséges ápolást, hidratálást és regenerálást. A haj puha, könnyen fésülhető és még 5-ször fényesebb lesz. UV-védelem - Az UVA/UVB szűrők védik a hajat és a hajszínt a napsugarakkal szemben. A 8 second Wonder Water kondicionálót rövid alkalmazás után alaposan ki kell öblíteni.


Összetétel

Sampon: 1199588 C - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT - DIMETIKON - KÓKUSZ-BETAIN - NÁTRIUM-KLORID - GLIKOL-DISZTEARÁT - GUAR-HIDROXI-PROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID - COCAMIDE MIPA - COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZDIÓ OLAJ - NÁTRIUM-BENZOÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - PAEONIA OFFICINALIS VIRÁGKIVONAT - ETIL-HEXIL-SZALICILÁT - SZALICILSAV - FUMÁRSAV - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-SZALICILÁT - LINALOOL - ALFA-IZOMETIL-IONON - KARBOMER - GERANIOL - CITROMSAV - CITRONELLOL - KÁLIUM-SZORBÁT - HEXILÉNGLIKOL - HEXILCINNAMÁL - GLICERIN - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. C259250/1). Csodavíz: 1258013 - ÖSSZETEVŐK: PROPILÉNGLIKOL - ALKOHOL DENAT. - MIRISZTIL-ALKOHOL - AQUA / VÍZ - PARFUM / ILLATANYAG - CI 14700 / VÖRÖS 4 - DIKAPRIL-KARBONÁT - KÓKUSZDIÓ OLAJ / KÓKUSZDIÓ OLAJ - TOKOFEROL - NÁTRIUM-BENZOÁT - PAEONIA OFFICINALIS VIRÁGKIVONAT - BEHENTRIMONIUM-KLORID - ETIL-HEXIL-SZALICILÁT - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-SZALICILÁT - LINALOOL - IZOPROPIL-ALKOHOL - ALFA-IZOMETIL-IONON - GERANIOL - CETRIMONIUM-KLORID - CITRONELLOL - KÁLIUM-SZORBÁT - CITROMSAV - HEXIL-CINNAMÁL - GLICERIN (F. I. L. C278971/1).

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Kondicionáló, Sampon

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL8329
Termékszám:  8592807480335

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10