Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Brow Artist High Contour 108 Warm Brunette 12 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Brow Artist High Contour 108 Warm Brunette 12 g

A L'Oréal Paris Brow Artist High Contour (108 - Warm Brunette) kétfázisú szemöldökceruza segít a szemöldököd gyors és könnyű megformázásában és kiemelésében. A szemöldökceruza 2 az 1-ben termék. Az egyik végén egy vékony hegyű szemöldökceruza található, amellyel könnyedén kitöltheted illetve precízen megformázhatod a szemöldöködet. A ceruza másik végén pedig egy olyan highlighter található, amelyet használhatsz a szemöldököd alatti ívet követve, így még inkább kihangsúlyozhatod a szemöldököd. A szemöldökceruza használatával telt, precízen megformált és természetes megjelenésű szemöldököt alakíthatsz ki, amellyel tökéletesen kihangsúlyozhatod és teljessé teheted az arcod egészét.

A L'Oréal Paris Brow Artist High Contour (108 - Warm Brunette) szemöldökceruza fő jellemzői

  • 2 az 1-ben dekorkozmetikai szemöldökceruza a L'Oréal Paris márkától
  • L'Oréal Paris szemöldökceruza meleg barna árnyalatban (108 - Warm Brunette)
  • Kétfázisú szemöldökceruza a szemöldök kifogástalan kiemeléséhez és megszépítéséhez
  • A szemöldökceruza vékony heggyel gondoskodik a pontos és egyszerű használatról
  • Szemöldökceruza a szemöldök precíz formázásához, feltöltéséhez és kiemeléséhez
  • Highlighter a szemöldök alá a szemöldök fokozott kiemeléséhez
  • A Brow Artist High Contour használata után a szemöldök természetes, telt és egyedi megjelenésű lesz

Összetétel:
Szemöldökceruza:
Synthetic Japan Wax, Stearic Acid, Hydrogenated Soybean Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrogenated Coco-Glycerides, Zinc Stearate, Polybutene, Hydrogenated Vegetable Oil, Cera Alba/Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/Carnauba Wax, Myristyl Myristate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Triethoxycaprylylsilane, Polyhydroxystearic Acid, Tocopherol, Citric Acid [+/- May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77510/Ferric Ammonium Ferrocyanide]

Highlighter:
Isononyl Isononanoate, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Ceresin, Synthetic Fluorphlogopite, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Octyldodecanol, Tin Oxide [+/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide, Mica, CI 77491/Iron Oxides]

A felhasználása:
Használd a ceruza vékony hegyét a szemöldök kitöltéséhez a kívánt forma kialakítása érdekében. Használd a highlightert a szemöldök íve alá a fokozott hatás érdekében.


Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefe nélkül

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO1722
Termékszám:  3600523601684

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10