Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Designer 302 Aranybarna

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Brow Artist Designer 302 Aranybarna

A Brown Artist Designer szemöldök ceruza egy kozmetikai eszköz, amely tökéletesen kiemeli és formálja szemöldökét. A finom textúra könnyen alkalmazható és hosszú ideig tart. Szemöldökén rontás nélkül órákig tart. Egy kefe található a ceruza másik oldalán, amellyel  szemöldökét formálja smink előtt és után. Adja meg szemöldökének az optimális sűrűséget és formát, hogy szemei jól nézzenek ki!
A ceruza könnyen, nagyon finoman és természetesen kiemeli a szemöldökét. Különösen a szemöldök optikai sűrítésére vagy a kívánt árnyalat színezésére használják. A ceruza segítségével szemei szépen kiderülnek. Válasszon azonos színű vagy egy árnyalattal sötétebb ceruzát, mint a haja. Hangsúlyozza ki szemei természetes szépségét!
Színárnyalat:
302 Aranybarna
Alkalmazás:
Szemöldökét fésülje meg a kefével és alkalmazza a színárnyalatot. Töltse ki azokat a helyeket, ahol a szemöldök ritka és rajzolja ki az alakját. A szemöldöknek a felső sarok felett kell kezdődnie és a szem külső sarkánál befejeződnie. Sminkelés után szemöldökét fésülje meg a kefével, először a szemöldök ellenkező irányába, majd pedig a szemöldök irányába. A szemöldök levegős marad és a smink szépen keveredik a szemöldökkel.
Tartalom:
1,2 g

Összetétel:

Hydrogenated vegetable oil
Ozokerite
Copernicia cerifera cera / carnauba wax
Ricinus communis oil / castor seed oil
Sorbitan stearate
Tocopherol
Ascorbyl palmitate
Lecithin
Glyceryl stearate
Glyceryl oleate
Citric acid
[+/- may contain: ci 77491, ci 77492, ci 77499 / iron oxides, mica, ci 77891 / titanium dioxide]

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefés

Rendeltetés

Rendeltetés Szőkéknek
Kód:  KSDE0650
Termékszám:  3600522203094

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20