Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 65+ krém 50 ml

4,4 19 értékelés
2 790 Ft

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 65+ krém 50 ml

A LOREAL PARIS Age Specialist 50 ml-es krém tápláló ránctalanító nappali krém, speciálisan az érett bőrre kifejlesztve. A bőr sajátos igényeire összpontosít, mint az alapvető tápanyagok vesztesége, a legyengült természetes védőréteg képződés, valamint a pigment foltok. A természetes krém előnye a hármas hatás, amely táplálja és feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat és világosítja foltokat. Az arc  és a nyak bőrét kisimítja, erősíti és helyreállítja, ezzel erősebb, rugalmasabb és simább, fiatalabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Enyhe SPF 20-as UV-szűrő formulát tartalmaz, amely megvédi a bőrt a nap okozta pigment foltok kialakulásától. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és 65 év feletti nőknek készült.
Hatóanyagai:
A természetes L'Oréal Paris Age Specialist 65+ nappali krém tartalmaz dúsított, komplex multivitaminokat, E- és B3-vitamint, amelyek támogatják a természetes megújulását és a bőr védőrétegének kialakulását.
Hatások:

  • Tápláló és bőrfeszesítő
  • Ráncok csökkentése
  • Pigment foltok világosítása

Alkalmazás:
Alkalmazza minden reggel, tiszta bőrön, körkörös mozdulatokkal. A szem környékén nem használható.

Összetevők:
Víz, glicerin, hexil-szalicilát, niacinamid, Dimethicon, alkohol denaturált., Oktokrilén, pentilén- glikol, butil-metoxi, oktil-dodekanol, izopropil-izosztearát, a trietanol-amin, behenil-alkohol, fenilbenzimidazol szulfonsav, PEG-100-sztearát, sztearinsav, titán-dioxid (nano) / titán-dioxid, Carbomer, PTFE, dimetikonol, cetearil-alkohol, cetearil- glükozid, mirisztinsav, palmitinsav, timföld, ammónium akriloildimetil, taurát / szteareth

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 60+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Vitaminos

Típus

Típus Női
Kód:  PLK325
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523408924

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05