Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Day Cream 50 ml

4,8 26 értékelés
Szuper ár
2 090 Ft

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Day Cream 50 ml

A L'Oreal Age Specialist 55+ Day arckrém az Age Specialist termékcsaládba tartozik, amely az 55 év fölötti nők arcbőréről gondoskodik. Ebben a korban a bőrsejtek megújulása fokozatosan lassul, a bőrnek hiányzik a táplálás, megjelennek a mélyebb ráncok és lassan elkezd öregedni a bőr. A L'Oréal laboratóriumai egyesítették a bőr öregedése ellen dolgozó aktív hatóanyagokat és az olajokat, valamint a Floroglucinolt, amivel késleltethetik a bőr természetes öregedését. Az olajösszetétel a termékben csökkenti a pigmentfoltokat és segíti a bőr kontúrjainak megújulását. A Floroglucinol intenzíven táplálja a bőrt és csökkenti a ráncokat. 

Az értékes olajok kisimítják és táplálják a bőrt. A reggeli alkalmazás után a bőr egész nap hidratált és kellemes tapintású lesz. A ráncok kisimulnak, és csökken a számuk. A bőr feszesebb lesz, az arc kontúrjai pedig hangsúlyosabbak. A bőrtónus egységes lesz, és a krém a pigmentfoltokat is csökkenti. Alkalmazd a terméket reggel, a megtisztított arcbőrödön. Kényeztesd a bőröd ezzel az egyedülálló krémmel, és élvezd a fiatalos és friss bőrt! 
Hatóanyagai:

  • A floroglucinol intenzíven táplálja a bőrt és csökkenti a ráncokat.
  • Az olajösszetétel segít csökkenteni a pigmentációt és segíti a bőr kontúrjainak megújítását

Bőrtípus:
Minden típusú érett bőrre, az 55+ korosztály számára
Alkalmazása:
Vidd fel a terméket kis mennyiségben, minden reggel a megtisztított arcra és nyakra. Finom, körkörös mozdulatokkal dörzsöld át vele az arcod.
Tartalma:
50 ml

Összetétele:
Aqua/water, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Cyclopentasiloxane, Oryza sativa bran oil/rice bran oil, Glycerin, Aluminum starch octenylsuccinate, Stearic acid, Palmitic acid, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, PEG-20 stearate, Cera alba/beeswax, Stearyl alcohol, Dimethyl isosorbide, Isohexadecane, Arginine PCA, Cinnamic acid, Phloroglucinol trimethyl ether, Capryloyl salicylic acid, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium cryloyldimethyltaurate copolymer, Cetyl alcohol, Octyldodecanol, Tocopherol, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Linalool, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Hydroxycitronellal, Citronellol, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance
 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 55+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL1530
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522550181

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10