Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 100 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 3 800 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Nutri-Gold Extraordinary arcolaj 30 ml

A L'ORÉAL Nutri-Gold Extraordinary arcolaj olyan egyedülálló kozmetikai termék, amely táplálja és láthatóan fiatalosabbá teszi a bőrt. A fáradt arcbőrödet revitalizálja és ragyogóvá varázsolja. Ez a száraz olaj selymes konzisztenciájú, gyorsan beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros érzetet. A bőrt nem irritálja, a pórusokat nem tömíti el.

Rendszeres használata segít visszanyerni bőröd rugalmasságát és feszességét, csökkenti a ráncokat, a finom szakalábakat, Erősíti a megereszkedett bőr rugalmasságát, valamint tónusosabbá teszi azt. Ez az arcolaj táplálja és megfelelően hidratálja bőrödet, eltünteti a fakóságot és a fáradtság nyomait  A bőr üdévé, rugalmassá és természetesen széppé válik.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen fáradt bőrre
Alkalmazás:
Megtisztított arcodra vidd fel a szükséges mennyiséget, és finoman masszírozd be a bőrödbe
Térfogat:
30 ml

Összetevők:
Caprylic/capric triglyceride, Olea europaea oil/olive fruit oil, Simmondsia chinensis oil/jojoba seed oil, Camelina sativa oil/camelina sativa seed oil, Helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, Rosa canina fruit oil, Parfum/fragrance, Zea mays oil/corn oil, Prunus armenica kernel oil/apricot kernel oil, Passiflora edulis oil/Passiflora edulis seed oil, Oryza sativa bran oil/rice bran oil, Tocopherol, Limonene, Pelargonium graveolens flower oil, Citrus aurantium dulcis peel oil/orange peel oil, Citronellol, Linalool, Rosmarinus officinalis leaf oil/rosemary leaf oil, Geraniol, Origanum majorana leaf oil, Lavandula angustifolia oil/levander oil, Anthemis nobilis flower oil, Lavandula hybrida oil, Cucumis sativus fruit extract/cucumber fruit extract, Benzyl alcohol, Citral, Curcuma longa extract/turmeric root extract, Eugenol, Coumarin, Sclareolide, Rosa SPP/rose flower oil, Jasminum officinale extract/jasmine extract, Alpha-isomethyl ionone

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KSPL1539
Termékszám:  3600522718833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15