Oldal frissítése

L'OCCITANE Verbena Leche Corporal 250ml

Leárazás -10 %
8 120 Ft 8 990 Ft

L'OCCITANE Verbena Leche Corporal 250ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és egészséges legyen? Akkor nézd meg a jól ismert L'OCCITANE testápolóját, amely minden bőrtípusra tökéletes választás. A testápoló fő hatása: hidratáló. Amennyiben szereted a vegán kozmetikumokat, akkor ez a testápoló el fog varázsolni. A közismert L'OCCITANE testápoló telis-tele van a természetből származó elsőrangú összetevőkkel.

L'OCCITANE Verbena Leche Corporal 250ml testápoló tej főbb jellemzői

  • Bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló
  • A készítmény összetétele: természetes összetevőjű
  • A népszerű L'OCCITANE testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • Vegán kozmetikum
  • Maximális űrtartalma: 250 ml

Összetétel

ODA/WATER** - BUTYROSPERMUM PARKII (shea butter)** - GLYCERIN** - VITIS VINIFERA (CROATOUS) OIL** - DIMETHICONE - CETEARYL ALCOHOL** - GLYCERYL STEARATE - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER** - SUNFLOWER) CITRIODORA LEAF EXTRACT** - ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT** - SORBITOL** - CETYL ALCOHOL** - POLYSORBATE 60** - CETEARETH-33** - ETHYLHEXYLGLYCERIN - PHENOXATE CHLOYETHANOL -10 SORBITAN ISOSTEARATE - TOCOPHEROL - XANTHAN GUM - HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER - PARFUM/SMELL - LIMONENE - CITRAL - GERANIOL - HEXYL CINNAMAL - CITRONYLENE BLUE - BOLLANAL -ZOHOLENOL - BOLLANAL

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Vegán

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSTE3086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3253581766941

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20