Oldal frissítése

LISTERINE Total Care Sensitive Teeth 500 ml

4,5 12 értékelés
2 790 Ft

LISTERINE Total Care Sensitive Teeth 500 ml

Listerine Total Care Sensitive ústní voda
 

A Listerine Total Care szájvíz megbízható segéd a fog- és fogkefék kiegészítésének, különösen az érzékeny fogak és fogínyek számára. Együtt, a fogszuvasodás, a baktériumok és a fogínyvérzés elleni védelmet biztosítanak rendszeres használat során. A szájvíz tisztítja a szájüreget, és eltávolítja az összes baktériumot, fogkövet és szennyeződéseket, amelyek a mosás után megmaradtak. A szája friss és tökéletesen tiszta lesz. Használjon minőségi szájvízet, hogy finoman ápolja a száját!  

Fehér fogak, friss lehelet

Az összetevők egyedülálló kombinációja egészséges fogakat és fogínyt tart fenn, meggátolja a fogkőképződést és friss leheletet biztosít legfeljebb 24 órán át. Gyorsan és megbízhatóan eltávolítja az összes baktériumot az interdentális területen, ahol a közös fogkefe nem ér el. A kellemes illat frissíti a lélegzetét egy üzleti találkozó előtt, fontos teszt előtt vagy akár randevú előtt. Óvatosan és rendszeresen vigyázzon a fogaira, így a mosolya tökéletes lesz!

A szájvíz tulajdonságai

  • csökkenti a fog szennyezettségét
  • megvédi a fogak érzékenységéből adódó éles és hirtelen fájdalmat
  • erősíti a fogzománcot még nehezen elérhető helyeken is
  • egészségesebbé teszi az ínyeket, és megakadályozza, hogy visszahúzódjanak, így az érzékeny területek az íny alattiak számára jobban védettek lesznek
  • egészséges fogakat biztosít
  • erősíti a fogakat a fogszuvasodás ellen
  • védelmet nyújt a fogkő elleni védekezésben, és a fogakat természetes módon fehéren tartja
  • elpusztítja a baktériumokat az interdentális térben
  • friss lehetelet biztosít akár 24 órán keresztül
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra
Íz Mentolos

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB211
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661107462

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10