Oldal frissítése

Listerine Total Care 500 ml

4,8 473 értékelés
2 590 Ft

Listerine Total Care 500 ml

Listerine Total Care 6 v 1 ústní voda

A Listerine Total Care szájvíz megbízható kiegészítője a fog- és fogköztisztító keféknek, valamint fogselymeknek. Rendszeres együttes használatuk védi a fogakat a dentális plakk, a baktériumok és a fogszuvasodás ellen. A szájvíz alkalmazása eltávolítja az összes ételmaradványt, lerakódást és baktériumot, mely a fogmosás után esetleg a szájüregben maradt. Felfrissít és a tökéletes tisztaság élményét nyújtja. Használjon kiváló minőségű szájvizet, mely biztos megoldást kínál 6 problémára egyetlen alkalmazással!  

Fehér fogak, friss lehelet

Az összetevők egyedülálló kombinációja segít, hogy megőrizze fogai és ínye egészségét, véd a fogkő ellen és 24 órán keresztül friss leheletet biztosít. Gyorsan és megbízhatóan elpusztítja az összes baktériumot a fogak közötti résekben, ahová a hagyományos fogkefék nem érnek el. A kellemes ízű szájvíz felfrissíti leheletét az aktuális tárgyalása, fontos vizsgája előtt, vagy netán, ha szerelmével találkozik. Ápolja fogait gondosan és rendszeresen, legyen tökéletes a mosolya!

A szájvíz tulajdonságai

  • csökkenti a plakkot
  • fenntartja az íny egészségét
  • erősíti a fogakat a szuvasodással szemben
  • véd a fogkőképződés ellen és segít megőrizni a fogsor természetes fehérségét
  • elpusztítja a baktériumokat a fogak közötti résekben
  • frissen tartja a leheletet 24 órán át

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB212
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574660537222

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10