Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 250 ml

4,8 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE Smart Rinse Kids Berry 250 ml

Támogasd a gyermeked szájüregének egészségét, segítsd őket aktívan a fogszuvasodás elleni küzdelemben a LISTERINE Smart Rinse Mild Berry szájvízzel! Az optimális mennyiségű fluoriddal dúsított összetétel erősíti a fogzománcot és csökkenti a fogszuvasodás kockázatát. A rendszeres, napi kétszeri öblítés aktívan elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a fogplakk előfordulását a szájüregben, és ezzel egyidejűleg megszünteti az ínybetegségeket. A LISTERINE Smart Rinse szájvíz a bogyós gyümölcsök ízével átjárja az egész szájüreget, a fogak, az íny, és a nyelv minden területét. A gyerekek nemcsak az íze miatt szeretik, hanem azért is, ,mert képes megszínezni a maradék részecskéket, amelyeket a fogkefe nem távolított el a fogzománcról, így a mosdókagylóban bizonyítják a szájvíz hatékonyságát. Alkalmas 6 éves kortól.

LISTERINE Smart Rinse Mild Berry 250 ml-es szájvíz tulajdonságai

  • LISTERINE Smart Rinse Mild Berry szájvíz a gyermekek szájüregének tökéletes higiéniája érdekében
  • védi fogakat a fogszuvasodás ellen
  • védelmet nyújt a fogplakk kialakulása ellen
  • aktívan csökkenti a szájüregben a baktériumok előfordulását
  • A Smart Rinse Mild Berry segítségével visszatér a fogak és az íny egészsége
  • vonzza és színezi azokat a részecskéket, amelyeket a fogkefével nem sikerült eltávolítani
  • szájvíz enyhe bogyós gyümölcs ízzel

Alkalmazás:
A fogak tisztítása után minden reggel és este használj szájvizet. Mérjünk 10 ml-t az üvegbe, és alaposan öblögessünk 60 másodpercig. Ezután köpd ki. Győződjön meg róla, hogy a gyermek nem nyeli le a szájvizet.

Összetétel:
Aqua, szorbit, aroma, foszforsav, szukralóz, cetil-piridinium-klorid, nátrium-fluorid, mentol, dinátrium-foszfát, benzil-alkohol, Cl 16035, Cl 42053. Nátrium-fluoridot tartalmaz (0,022% 100 ppm F-ben).


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyerek, Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen

Ajánlott

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  ZUB537
Termékszám:  3574660469325

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10