Oldal frissítése

LISTERINE Professional Sensitivity 500 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE Professional Sensitivity 500 ml

A LISTERINE Professional Sensitivity Therapy szájvíz a mindennapos szájhigiéniai rutinod professzionális segítője lesz, bizonyítottan megkönnyebülést nyújt az érzékeny fogak számára 2 hét (napi kétszeri alkalmazás) után! A szájvíz egy szabadalmaztatott, érzékeny fogbetegségek kezelésére speciálisan kifejlesztett technológiát tartalmaz: kalcium-oxalát kristályok vannak benne, amelyek a dentin felületén és a nyitott dentincsatornákon rakódnak le. A kristályok megakadályozzák a folyadék mozgását, amely irritálja az idegvégződéseket, így fogfájást és a fájdalmat okoznak. A szájvíz Professional Sensitivity Therapy nátrium-fluoriddal dúsított, továbbá a fogzománcot remineralizálja és erősíti, és tartós friss lehelletet biztosít. Nem tartalmaz alkoholt.

LISTERINE Professional Sensitive Therapy 500 ml-es szájvíz legfőbb tulajdonságai

  • LISTERINE Professional Sensitivity Therapy a tökéletes szájhigiénia érdekében
  • alkalmas az érzékeny fogak tüneteinek kezelésére
  • az érzékeny idegvégződések mély mechanikai védelméhez
  • 2 héten belül garantálja az érzékeny fogak védelmét
  • aktív kalcium-oxalát kristályokkal
  • remineralizálja és erősíti a fogzománcot
  • tartós friss lehelletet biztosít
  • A klinikailag bizonyított hatékonyságú Professional Sensitivity Therapy szájvíz nem tartalmaz alkoholt

Alkalmazás:
A fogak tisztítása után minden reggel és este használj szájvizet. Mérjünk ki 10 ml-t a készítményt, és alaposan öblítsük át a fogak és az ínyek körüli területet 60 másodpercig. Ezután köpd ki a szájvizet. A legjobb eredmény érdekében a szájvizet naponta kétszer, legalább 2 hétig rendszeresen használd. A fogérzékenység elleni állandó védelem érdekében folyamatos használat szükséges.

Ajánlás:
Ez a termék nem alkalmazható olyan betegeknél, akiknek kórtörténetében vesebetegség, túlzott oxalát exkréció (hyperoxaluria), vese- vagy malabszorpciós szindróma van, valamint olyan emberek számára, akik nagy C-vitamin adagot kapnak (napi 1000 mg vagy annál nagyobb dózis).

Összetétel:
Kálium-karbonát (1,4%), víz, szorbit, propilénglikol, foszforsav, aroma, poloxamer 407, nátrium-benzoát, nátrium-metil-kokoil-taurát, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-fluorid, szukralóz, szacharin-nátrium.
Nátrium-fluoridot (220 ppmF) tartalmaz.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra, Alkoholmentes
Kód:  ZUB543
Termékszám:  3574661388694

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05