Oldal frissítése

LISTERINE Green Tea 500 ml

4,8 287 értékelés
2 490 Ft

LISTERINE Green Tea 500 ml

A LISTERINE Green Tea szájvízzel tökéletes lesz a mindennapi szájhigiéniád. A használat eredményeként egészséges ínnyel és fogakkal, valamint egész nap tartó friss lehelettel büszkélkedhetsz! A Green Tea szájvíz átfogó megoldást kínál a szájápolásra kellemes ízével és 0% alkoholtartalmával. A fluorid és a benne található illóolajok a fogzománcot még a nehezen hozzáférhető helyeken elérik, ezáltal megakadályozzák a fogszuvasodást. A szájvíz továbbá eltávolítja a lepedéket, amely az ínybetegségek gyakori oka, valamint megakadályozza azok kialakulását. A természetes ízű, zöld teát tartalmazó Green Tea szájvíz hosszú ideig friss leheletet kölcsönöz. Csak napi egy perc, és te is megbizonyosodhatsz a LISTERINE szájvíz kirobbanó erejéről!

A LISTERINE Green Tea szájvíz 500 ml tulajdonságai

  • LISTERINE Green Tea szájvíz a teljes szájhigiénia érdekében
  • ha naponta kétszer használod, fogaid és ínyed újra egészséges lesz
  • megszünteti a lepedéket és véd annak kialakulásától
  • erősíti a fogzománcot
  • megakadályozza a fogszuvasodást
  • védelmet nyújt az ínygyulladás ellen
  • intenzíven frissíti a leheletet akár 24 órán át
  • zöld tea és illóolajok kivonataival
  • A LISTERINE Green Tea szájvíz kellemes ízű és alkoholmentes

Alkalmazás:
Fogmosás után minden reggel és este használj szájvizet. Mérj ki 20 ml-t a pohárkába, és alaposan öblítsd át a fogak és az íny területét 30 másodpercen keresztül. Majd ezt követően köpd ki.

Összetétel:
Aqua, Sorbitol, Propylene glycol, Poloxamer 407, Sodium lauryl sulfate, Benzoic acid, Eucalyptol, Aroma, Sodium saccharin, Methyl salicylate, kakukkfű, menta, Sodium fluoride, Sodium benzoate, Sucralose, Camellia sinensis tea kivonat, koffein, Cl 42053, Cl 47005. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).


Összetétel

összetétel.
Aqua, Szorbit, Propylene glycol, Poloxamer 407, Sodium lauryl sulfate, Benzoesav, Eukaliptol, Aroma, Sodium saccharin, Metil-szalicilát, Thymol, Menthol, Sodium fluoride, Nátrium benzoát, Sucralose, Camellia sinensis levélkivonat, Caffeine, Cl 42053, Cl 47005. Nátrium-fluoridot tartalmaz (220 ppm F).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  ZUB552
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661253411

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10