Oldal frissítése

LISTERINE Essential Care Foggél 119 g

4,0 1 értékelés
5 590 Ft

LISTERINE Essential Care Foggél 119 g

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A hatékony LISTERINE fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a rutinszerű szájhigiéniáról. A fogszuvasodásra hajlamosabb emberek értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amely csökkenti a baktériumok számát, ezzel együtt a fogszuvasodás kockázatát is. A hozzáadott fluorid segít csökkenteni a fogszuvasodás kockázatát. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. A hatékony LISTERINE fogkrém térfogata činí 119 ml. A remek mentolos íznek köszönhetően a fogmosás lesz a napi higiénia fénypontja. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a mennyei LISTERINE fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

A nagyszerű LISTERINE Essential Care Foggél 119 g fogkrém alapvető tulajdonságai

  • Az univerzális LISTERINE fogkrém tökéletes választás a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Az összetevők csökkentik a fogszuvasodás valószínűségét
  • Találsz benne fluoridot is
  • A fogkrém térfogata 119 ml
  • A fogmosást izgalmas élménnyé varázsolja a fogkrém mentolos íze
  • A szuper LISTERINE fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

Aktív összetevők: Nátrium-monofluorfoszfát (0,76%) (0,13% W/V fluoridion). Inaktív összetevők: Szorbit, Water, Hydrated Silica, Glicerin, PEG-32, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Saccharin, Cellulóz GUM, Phosphoric Acid, Nátrium-foszfát, Xantán gumi, Benzoic Acid, FD&C Blue 1 és D&C Yellow 10.

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 119 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1667
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  312547434553

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05