Oldal frissítése

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml

A LISTERINE CoolMint Mild Taste szájvízzel kiegészítheted a fogmosást és még alaposabban megtisztíthatod a szájüreget, ezenkívül a készítmény hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez, megöli a baktériumokat, csökkenti a fog felületén képződő lepedéket, megvédi az ínyt a gyulladástól és frissen tartja a leheletet. Kóstold meg az új, enyhébb, alkoholmentes ízt. Védd ínyedet a parodontális betegségektől a fluoridos szájvíz rendszeres használatával. Legalább reggel és este három alapvető lépésben ápold fogaidat: moss fogat fogkefével, használj fogselymet vagy fogköztisztító kefét a fogközök tisztításhoz, végül pedig használd a LISTERINE CoolMint Mild Taste szájvizet.

Összetétel:
Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053 Contains Sodium Fluoride (220 ppm F).

Hogyan használd:
Használd naponta kétszer. A termék különösen hatékony, ha reggel és este fogmosás után használjuk. Mérj ki 20 ml-t (4×5 ml - 4 teljes teáskanál) egy pohárba, öblögesd a fogak és az íny környékét 30 másodpercig. Ezt követően köpd ki.

Figyelmeztetés: 
Gyermekek elől elzárva tartandó.
A termék 6 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Ne használd a terméket, ha a kupak a vásárláskor megsérült. Ne hígítsd fel, ne nyeld le, és ne használd közvetlenül a flakonból. Ha más forrásból származó fluoridot szedsz, egyeztess fogorvosoddal. 


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 500 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes
Kód:  ZUB051s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05