Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LISTERINE Advanced White Mild Taste 1 l

4,9 463 értékelés
3 590 Ft

LISTERINE Advanced White Mild Taste 1 l

A LISTERINE Advanced White Mild Taste szájvíz a mindennapi szájhigiénia professzionális segítője, a használat eredménye pedig egészséges, fehér mosoly és egész napos friss lehelet! A speciálisan kifejlesztett, nem abrazív fehérítő technológiával rendelkező termék aktívan eliminálja az elszíneződést és a fogzománc felületén megtapadó foltokat, ezáltal mindössze 2 hét alatt elősegíti a fogak fehérítését (ha naponta kétszer alkalmazzák). Akár 23%-kal is fehérebbé varázsolja a fogak színét. Az egyedülálló, több területen is hatékony készítmény az illóolajok (mentol, eukaliptusz, timol) jelenléte révén intenzíven tisztítja a fogak felületét. Behatol a fogplakkba és intenzíven elpusztítja a baktériumokat, miközben a fluorid tartalom remineralizálja és erősíti a fogakat. A LISTERINE szájvíz használatával biztosíts a fogaidnak fehérebb és ragyogóbb megjelenést, amelyet te és környezeted is imádni fogtok!

A LISTERINE Advanced White Mild Taste 1 L-es szájvíz tulajdonságai

  • LISTERINE Advanced White Mild Taste szájvíz a tökéletes szájhigiénia érdekében
  • Tisztítja, fehéríti a fogakat és ellátja fluoriddal
  • Friss leheletet biztosít
  • Garantálja a fehérebb fogakat mindössze 2 hét alatt
  • Akár 23%-kal fehérebb fogak (2 hét alatt), gátolja az újabb elszíneződés kialakulását
  • A LISTERINE csökkenti a fogplakkot kialakító baktériumok előfordulását
  • Remineralizálja és erősíti a fogakat
  • Visszaadja a mosolyod ragyogását
  • Az Advanced White Mild Taste szájvíz nem tartalmaz abrazív fehérítőt
  • Nem tartalmaz peroxidot
  • LISTERINE szájvíz enyhe ízesítéssel

Alkalmazás:
A fogak tisztítása után minden reggel és este használj szájvizet. Mérj ki 20 ml-t a készítményből, és alaposan öblítsd át a fogak és az ínyek körüli területet 30 másodpercig. Ezután köpd ki a szájvizet. 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

Összetevők:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Tetrapotassium pyrophosphate, Pentasodium triphosphate, Citrid acid, Poloxamer 407, Sodium benzoate, Eucalyptol, Thymol, Menthol, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Tetrasodium pyrophosphate, Propylene glycol, Sucralose, Aroma, Disodium phosphate. Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Alkoholmentes, Fehérítés

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  ZUB874
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661491967

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05