Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LISTERINE Advanced White 1 liter

4,9 51 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE Advanced White 1 liter

A LISTERINE Advanced White szájvíz a mindennapi szájhigiénia professzionális segítőjévé válik, az eredmény egészséges fehér mosoly és egész napos friss lehellet! A speciálisan kifejlesztett, nem koptató fehérítő technológiával rendelkező termék aktívan eliminálja az elszíneződést és a fogzománc felületén megtapadó foltokat, ezáltal mindössze 2 hét alatt elősegíti a fogak fehérítését (ha naponta kétszer alkalmazzák). Az egyedülálló, több hatású készítmény az illóolajok (mentol, eukaliptool, timol) jelenléte révén intenzíven tisztítja a fogak felületét. Behatol a fogplakkba és intenzíven elpusztítja a baktériumokat, miközben a fluorid tartalom remineralizálja és erősíti a fogakat. A LISTERINE szájvíz használatával biztosíts a fogaidnak fehérebb és ragyogóbb megjelenést, amelyet te és környezeted is imádni fogtokl!

A LISTERINE Advanced White 1 L-es szájvíz tulajdonságai

  • LISTERINE Advanced White szájvíz a tökéletes szájhigiénia érdekében
  • tisztítja, fehéríti és fluoridálja a fogakat
  • friss lehelletet biztosít
  • garantálja a fehérebb fogakat mindössze 2 hét alatt
  • akár 23%-kal fehéríti a fogak színét (2 hét alatt) 
  • csökkenti a fogplakkot kialakító baktériumok előfordulását
  • remineralizálja és erősíti a fogakat
  • visszaadja a mosolyod ragyogását
  • Az Advanced White szájvíz a fogak koptatása nélkül fehérít
  • nem tartalmaz peroxidot

Alkalmazás:
A fogak tisztítása után minden reggel és este használj szájvizet. Mérjünk ki 10 ml-t a készítményből, és alaposan öblítsük át a fogak és az ínyek körüli területet 60 másodpercig. Ezután köpd ki a szájvizet. 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

Összetétel:
Aqua, alkohol, szorbit, tetrapálium-pirofoszfát, pentanátrium-trifoszfát, citromsav, poloxamer 407, nátrium-benzoát, eukaliptol, timol, mentol, nátrium-szacharin, nátrium-fluorid, tetra-nátrium-pirofoszfát, propilénglikol, szukralóz, aroma, dinátrium-foszfát. Nátrium-fluoridot tartalmaz (220 ppm F).

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen, Fehérítés
Kód:  ZUB549
Termékszám:  3574661313429

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05