Oldal frissítése

LISTERINE Advanced Nightly Reset 400 ml

5,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE Advanced Nightly Reset 400 ml

A LISTERINE Nightly Reset szájvíz kiváló választás a szárüreg mélyreható tisztításához. A szájvíz rendszeres használatával csökkentheted a plakk kialakulását és védekezhetsz a baktériumok ellen. A LISTERINE Nightly Reset magas fluorid tartalommal rendelkezik, így az éjszaka folyamán  remineralizálja a fogzománcot. Ezenkívül hosszan tartó friss leheletet biztosít, továbbá nem tartalmaz alkoholt. A LISTERINE Nightly Reset nem javasolt 12 év alatti gyermekek számára.

A LISTERINE Nightly Reset szájvíz legfontosabb jellemzői, 400 ml

  • LISTERINE Nightly Reset szájvíz, amely alaposan megtisztítja a szájüreget
  • Csökkenti a plakkok képződést és megakadályozza a baktériumok megjelenését
  • Fluoridot tartalmaz, amely remineralizálja a fogzománcot
  • A LISTERINE Nightly Reset szájvíz hosszan tartó friss leheletet biztosít
  • A LISTERINE szájvíz nem tartalmaz alkoholt
  • 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas

Miért érdemes szájvizet használni?

A szájvíz használata a cukorsav képződés miatt kifejezetten ajánlott. Ezek a savak elsősorban ételek és italok fogyasztása során jelennek meg, amikor ásványi anyagokat szabadulnak fel a fogakból. Ezáltal a fogak hajlamosabbak a romlásra, mindez pedig közvetlenül fogszuvasodáshoz vezethet, különösen éjszaka. A LISTERINE Nightly Reset szájvíz rendszeres használata csökkenti a cukorsav képződését és Rapid-Fusion technológiával remineralizálja a fogzománcot .

Összetétel :
Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Xylitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Fluoride, Benzoic Acid, Eucalyptol, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Menthol, Sodium Saccharin, Sucralose, CI 16035, CI42090;


Összetétel

ÖsszeállításMeghatározás:
Aqua, Szorbit, Propylene Glycol, Xylitol, Poloxamer 407, Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-fluorid, Benzoic Acid, Eukaliptol, Nátrium benzoát, Metil-szalicilát, Aroma, Thymol, Menthol, Nátrium-szacharin, Sucralose, CI 16035, CI42090.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás ellen
Kód:  ZUB710
Termékszám:  3574661400679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20