Oldal frissítése

Lionelo Thermup Double White

15 990 Ft

Lionelo Thermup Double White

A Lionelo Thermup Double White cumisüveg melegítőtökéletes megoldás az ikrek vagy két kisgyermekes szülők számára. Munkát és időt takarít meg, mivel egyszerre két palackot is képes befogadni. A nagyszerű dolog az, hogy a Lionelo fűtőberendezés hat különböző üzemmóddal rendelkezik,. tej (anyatej vagy mesterséges) vagy víz melegítésével, szilárd élelmiszerek melegítésével, sterilizálással, amely a baktériumok akár 99,9%-át is hatékonyan elpusztítja, leolvasztással, gyors kiolvasztással és gyors felmelegítéssel 3 perc alatt, ami ideális, amikor a babák éjszaka felébrednek, és a lehető leggyorsabban meg kell etetni őket. Örömmel fogadod majd, hogy a Thermup Double White fűtőberendezéseakár 24 órán át tartó hőmérséklet-tartási funkcióval van felszerelve, így bármikor felszolgálhatod a tartalmát a gyerekeknek.

A Lionelo Thermup Double White cumisüveg melegítő fő jellemzői

  • A praktikus Lionelo cumisüveg-melegítő megkönnyíti a babákkal való foglalkozást
  • Ideális ikrek vagy két kisgyermek szülei számára
  • Egyszerre két palackot tart
  • Hat különböző üzemmóddal rendelkezik: folyadékok melegítése, szilárd élelmiszerek melegítése, sterilizálás, felolvasztás, gyorsfelolvasztás és gyorsfűtés
  • Hőmérséklet-fenntartó funkció akár 24 órán keresztül
  • Kijelzővel és intuitív érintőképernyővel a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Termosztát, túlmelegedés elleni védelem és automatikus kikapcsolás vízhiány esetén
  • A csomagban található egy sterilizáló tartály és egy fogantyúval ellátott kosár.
  • A műanyag elemek BPA-mentesek
  • A Lionelo cumisüveg melegítő fehér színű

A Lionelo fűtőberendezés megkönnyíti a munkát a csecsemőkkel.

A Lionelo Thermup Double White cumisüveg melegítő kezelésenagyon egyszerű. Világos és könnyen érthető kijelzővel rendelkezik a beállítások vezérléséhez, intuitív érintőképernyővel a könnyű kezelhetőség érdekében, termosztáttal és biztosítékkal a túlmelegedés elleni védelem érdekében. Az automatikus elzárás vízhiány esetén magától értetődő. A műanyag elemek BPA-mentesek. A csomag tartalmaz egy tartályt a sterilizáláshoz és egy kosarat fogantyúval,ami megkönnyíti a forró zacskó vagy palack eltávolítását. A Lionelo Thermup Double White cumisüveg melegítőDupla fehérélvezetesebbé teszi a csecsemők etetését.

Méretek:
20 × 12 × 13 cm

Paraméterek

Funkció

Funkció Automatikus kikapcsolás, Digitális, Kiolvasztó funkció, Gyors sterilizáló funkció, Kijelzős, Integrált kosár, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció

Típus

Típus 2 az 1-ben, melegítő és sterilizáló
Tápegység Hagyományos hálózati

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, USA, Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HRAls5402
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903771701471

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15