Oldal frissítése

LINTEO BABY nedves törlőkendők (4× 80 db)

4,9 37 értékelés
3 090 Ft

LINTEO BABY nedves törlőkendők (4× 80 db)

Puha és
kíméletes

Mindent a
csecsemőkért

 Linteo Baby
Linteo Baby

Linteo Baby nedves törlőkendők

A Linteo Baby gyengéd nedves törlőkendők ápolják a baba bőrét és védelmet nyújtanak a pelenkakiütés ellen. Tisztító és bőrpuhító funkcióval is rendelkeznek, és segítenek fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét. A törlőkendők ideális kombinációt tartalmaznak, beleértve az aloe vera kivonatokat is. Hipoallergének,bőrgyógyászatilag teszteltek és nem tartalmaznak alkoholt, PEG emulgeálószert vagy parabént. Ez a praktikus csomag 320 ilyen törlőkendőt tartalmaz.
A Linteo Baby nedves törlőkendők összetétele: Aqua, Coco Glucoside, Caprylyl Capryl Glucoside, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dimethicone, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid

A Linteo Baby nedves törlőkendők előnyei

Linteo Baby

Aloe vera tartalom

A Linteo Baby nedves törlőkendők aloe verát tartalmaznak, amely megelőzheti a bőrirritációt és a bőrgyulladást. Éppen ezért az egyik leghatékonyabb összetevője a babahigiéniai termékeknek. Az aloe vera sok A- és E-vitamint is tartalmaz, ami segíti a bőrt a regenerációban.

Linteo Baby

A Linteo Baby nedves törlőkendők természetes pH-értékkel rendelkeznek

A Linteo Baby törlőkendők nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem zavarják a baba bőrének természetes pH-értékét. A Linteo Baby törlőkendő gyengéden tisztítja meg a gyermekek bőrét.

Linteo Baby

A Linteo Baby garantálja a baba biztonságát

Minden Linteo Baby termék bőrgyógyászatilag tesztelt és teljes biztonságot garantál. Gond nélkül felhasználhatók az újszülöttek és a nagyon érzékeny bőrű, bőrgyógyászati problémákra hajlamos gyermekek mindennapi higiéniájára is.

Linteo Baby

A Linteo Baby márkáról

A Linteo Baby kozmetikumok mindegyikét Csehországban gyártják, ahonnan maga a Linteo márka is származik. A Linteo Baby kozmetikumokat szeretettel hoztuk létre minden gondoskodó anya ás babája számára. Nagyon fontos, hogy a baba elégedett és boldog legyen, ezért a Linteo Baby folyamatosan bővíti gyermekkozmetikumainak kínálatát.

Gyártó és szállító: Melitrade a.s.


Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Hipoallergén, Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Darabszám

Darabszám 320 db

Illatanyag

Illat Illatosított

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  BABY7269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594008878683

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05