Oldal frissítése

LINTEO BABY Nedves törlőkendő SOFT AND CREAM BOX (72 db)

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LINTEO BABY Nedves törlőkendő SOFT AND CREAM BOX (72 db)

Finom és
gyengéd

Mindent a
babákért

Linteo Baby s měsíčkem lékařským
Linteo Baby

Linteo Baby nedves törlőkendő körömvirággal

A Linteo Baby puha baba törlőkendők ápolják a gyermekek bőrét és védik a sebek kialakulásától. Tisztító és lágyító funkcióval is rendelkeznek, valamint segítenek fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét. A törlőkendők a körömvirág és az ápoló tej ideális kombinációját tartalmazzák. Hipoallergének, dermatológiailag teszteltek és alkoholmentesek, PEG emulgeálószerektől- valamint parabénektől mentesek. Ez a kényelmes csomag 72 törlőkendőt tartalmaz.
Nedves törlőkendő összetevői Linteo Baby: Aquam Coco Glucoside, Caprylyl Capryl Glucoside, Glycerin,Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dimethicone, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glucosem Tocopheryl Acetate, Citric Acid

A Linteo Baby körömvirágos nedves törlőkendő előnyei

Linteo Baby

Körömvirág tartalom

A Linteo Baby nedves törlőkendő optimális arányban ötvözi a körömvirág és az ápoló tej keverékét. A körömvirág hatékonyan megakadályozza a bőr károsodását és kiszáradását. Gyógyhatása szintén nagy előny.

Linteo Baby s měsíčkem lékařským

A körömvirággal ellátott Linteo Baby nedves törlőkendők természetes pH-értékkel rendelkeznek

A Linteo Baby törlőkendők nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem zavarják a gyermekek bőrének természetes pH-értékét. A Linteo Baby törlőkendőkkel finoman megtisztíthatod babád bőrét.

Linteo Baby

A Linteo Baby biztonságot nyújt a babák számára

Minden Linteo Baby termék bőrgyógyászatilag tesztelt és garantálja a teljes biztonságot. Gond nélkül felhasználhatók az újszülöttek és a nagyon érzékeny bőrű, bőrgyógyászati problémákra hajlamos gyermekek mindennapi higiéniájához is.

Linteo Baby

A Linteo Baby márkáról

A Linteo Baby kozmetikumok mindegyikét Csehországban gyártják, ahonnan maga a Linteo márka is származik. A Linteo Baby kozmetikumokat szeretettel hoztuk létre minden gondoskodó anya ás babája számára. Nagyon fontos, hogy a baba elégedett és boldog legyen, ezért a Linteo Baby folyamatosan bővíti gyermek kozmetikumainak kínálatát.

Gyártó és szállító: Melitrade a.s

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 72 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes, Hipoallergén, Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Gyerek

Illatanyag

Illat Illatosított
Kód:  BABY7265
Termékszám:  8594158370099

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10