Oldal frissítése

LINTEO BABY Nedves törlőkendő körömvirággal 120 db

4,7 72 értékelés
Szuper ár
890 Ft

LINTEO BABY Nedves törlőkendő körömvirággal 120 db

Finom és
gyengéd

Mindent a
babákért

Linteo Baby
Linteo Baby

Linteo Baby nedves törlőkendő körömvirággal

A Linteo Baby puha baba törlőkendők ápolják a gyermekek bőrét és védik a sebek kialakulásától. Tisztító és lágyító funkcióval is rendelkeznek, valamint segítenek fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét. A törlőkendők a körömvirág és az ápoló tej ideális kombinációját tartalmazzák. Hipoallergének, dermatológiailag teszteltek és alkoholmentesek, PEG emulgeálószerektől- valamint parabénektől mentesek. Ez a kényelmes csomag 120 törlőkendőt tartalmaz.
A Linteo Baby nedves törlőkendők összetevői: Aquam Coco Glucoside, Caprylyl Capryl Glucoside, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Dimethicone, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glucosem Tocopheryl Acetate, Citric Acid

A Linteo Baby körömvirágos nedves törlőkendő előnyei

Körömvirág tartalom

A Linteo Baby nedves törlőkendő optimális arányban ötvözi a körömvirág és az ápoló tej keverékét. A körömvirág hatékonyan akadályozza meg a bőr károsodását és kiszáradását. Gyógyhatása szintén nagy előny.

Linteo Baby

A körömvirággal ellátott Linteo Baby nedves törlőkendők természetes pH-értékkel rendelkeznek

A Linteo Baby törlőkendők nem tartalmaznak alkoholt, ezért nem zavarják a gyermekek bőrének természetes pH-értékét. A Linteo Baby törlőkendőkkel finoman megtisztíthatod babád bőrét.

Linteo Baby

A Linteo Baby biztonságot nyújt a babák számára

Minden Linteo Baby termék bőrgyógyászatilag tesztelt és garantálja a teljes biztonságot. Gond nélkül felhasználhatók az újszülöttek és a nagyon érzékeny bőrű, bőrgyógyászati problémákra hajlamos gyermekek mindennapi higiéniájához is.

Linteo Baby

A Linteo Baby márkáról

A Linteo Baby kozmetikumok mindegyikét Csehországban gyártják, ahonnan maga a Linteo márka is származik. A Linteo Baby kozmetikumokat szeretettel hoztuk létre minden gondoskodó anya ás babája számára. Nagyon fontos, hogy a baba elégedett és boldog legyen, ezért a Linteo Baby folyamatosan bővíti gyermek kozmetikumainak kínálatát.

Gyártó és szállító: Melitrade a.s

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Darabszám

Darabszám 120 db

Illatanyag

Illat Illatosított

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  BABY7266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594158373458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20