Oldal frissítése

Lindam biztonsági zár mikrohullámú sütőkhöz és hűtőkhöz, 1 db

4,5 10 értékelés
2 790 Ft

Lindam biztonsági zár mikrohullámú sütőkhöz és hűtőkhöz, 1 db

Egyszerű, de hatékony biztonsági zár, mely védelmet nyújt a babáknak az esetleges otthoni sérülések ellen. A zár kredencre, hűtőre, mosogatógépre vagy mikrohullámú sütőre rögzíthető, és megakadályozza, hogy a kíváncsi kis felfedezők az ajtó kinyitásával nem kívánt helyekre nyúljanak.

A biztonsági zár három pozícióba állítható be. Beállítható például úgy, hogy a szürke rész megnyomására legyen nyitható az ajtó. A másik beállítás a dupla biztonsági zárás, amely úgy aktiválható, hogy az oldalsó gomb elcsúsztatásával blokkoljuk a szürke részt, amely így megakadályozza az ajtó kinyitását. A zár ugyanezzel a gombbal könnyen kioldható. A zár ki is kikapcsolható, ha a gyermek nincs a közelben. A zár kikapcsolt állapotában az ajtó szabadon nyitható.

Javasoljuk, hogy a zárt olyan helyre tegye a készüléken, ahol a baba nem éri el. A felhelyezés gyors és egyszerű. Távolítsa el a védőfóliát, és finoman helyezze a zárat a tiszta, száraz felületre. A jobb tapadás érdekében nyomja le erősen, majd hagyja mintegy 24 órán át száradni. 


Jellemzők:
Védelmet nyújt a konyhai készülékek véletlen kinyitása ellen
3 pozíció: zárás, dupla zárás, kikapcsolt állapot
Szinte minden háztartási készülékhez használható
A csomag 1 db biztonsági zárat tartalmaz

Paraméterek

Anyag

Anyaga Műanyag

Típus

Védelem típusa Szekrényzár

Rögzítés

Rögzítés Ragasztható

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  HRAa3389
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5019090510127

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05