Oldal frissítése

LEROS Női vágy 20× 2 g

4,8 4 értékelés
790 Ft

LEROS Női vágy 20× 2 g

Élvezed a teát, és szeretsz otthonod nyugalmában és békéjében gyönyörködni? Ebben az esetben a Leros tea megérdemli, hogy felfigyelj rá. A gyógyteát már évszázadok óta főzik. Nemzedékről nemzedékre száll a tudás azzal kapcsolatosan, hogy mit kínál a természet, és hogyan lehet azt kihasználni. Minden gyógynövényt eredeti aromája és íze jellemez. Találd meg a neked megfelelőt. Klasszikus teafilterekben kapható. A Leros 20 darabos kiszerelésben is megvásárolható, egy tasak súlya 2 g.

A LEROS Női vágy Tea 20 × 2 g fő jellemzői

  • Kényeztesd magad egy csésze finom teával
  • Hosszú hagyományokkal rendelkező, egyedi aromájú és ízű gyógyteák
  • Ismert módon, teafilterekbe csomagolva szállítjuk
  • A csomagban 20 db teát találsz Leros
  • Egy filter súlya 2 g

Összetétel

Összetevők: Damiana levél - Turnera diffusa (20%), alma (15%), csipkebogyó gyümölcs (15%), rózsavirág (10%), feketeborsfa gyümölcse (10 %), fahéjkéreg (10%), narancshéj (10%), hibiszkuszvirág (10%).

Paraméterek

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 20 db

Típus és rendeltetés

Típus Teakeverék
Tea fajta Gyógynövényes
Forma Filteres

Csomagolás

Tömeg 2 g
Kód:  LERCA548
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594740103548

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20