Oldal frissítése

LENOR Mixpack 6× 140 g (60 mosás)

5 4 értékelés
9 790 Ft

LENOR Mixpack 6× 140 g (60 mosás)

Dobd fel a frissen mosott ruhákat a három tökéletes illat egyikével, amelyet azonnal meg fogsz szeretni. Mi sem könnyebb a Lenor illatgyöngyökkel, amiket egyszerűen közvetlenül a mosógép dobjába kell önteni. A szekrényben tárolt ruhák illata akár 12 hétig is megmarad. A Spring Awakening a tavaszi virágok, a pacsuli és a fehér cédrus illatával kápráztat el, a Gold Orchid vaníliával, mimózával, mézes rózsával és őszibarackkal, az Amethyst Flower pedig pünkösdi rózsával és rózsával. Az illatgyöngy minden típusú anyaghoz, színhez és mindennapi mosáshoz is alkalmas. Különösen alkalmas sportruházat, törölközők és gyapjú ápolásához, mivel nem tartalmaz lágyító adalékanyagokat. Varázsold el ruháidat a Lenor káprázatos illatával. A gyűjtőcsomagolásban 6 csomagot találsz három különböző illattal.

A LENOR illatgyöngy multipack főbb jellemzői

  • Csak öntsd az illatgyöngyöket közvetlenül a mosógép dobjába
  • A mosás után akár 12 hétig is finom illatú marad a mosott ruha
  • Spring Awakening, Gold Orchid és Amethyst Flower illatokkal
  • A Lenor illatgyöngyök minden típusú anyaghoz és színhez alkalmasak
  • A termék alkalmas mindennapi használatra
  • Az illatgyöngy különösen jó sportruházathoz, gyapjúhoz és törölközőkhöz, mivel nem tartalmaz lágyító összetevőket

Használati utasítás:Dobd a gyöngyöket közvetlenül az üres mosógép dobjába a mosás előtt. Ezután tedd be a ruhákat, add hozzá a mosószert és az öblítőt a szokásos módon.

Összetétel

Tavaszi ébredés: Parfüm; Kumarin; Geraniol; Limonén; Linalool, arany orchidea: Parfüm; Alfa-izometil-ionon; Amyl Cinnamal; Citronellol; Kumarin; Geraniol; Hexyl Cinnamal; Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid; Limonén; Linalool, ametiszt és virágcsokor: Parfüm; Alfa-izometil-ionon; Hexyl Cinnamal; Limonén; Linalool

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Mosások száma

Mosások száma 60

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Csehországból

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Gyöngyök
Illat típusa Virágos, Friss
Kód:  PPR2436
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216112000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15