Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LENOR Gold Orchid 210 g

4,8 152 értékelés
2 490 Ft

LENOR Gold Orchid 210 g

Add meg a ruháidnak a tökéletes illat valódi impulzusát, amelybe azonnal beleszeretsz. Ezt a Lenor illatgyöngyökkel tudod elérni, amelyeket elég közvetlenül a mosógép dobjába szórni. Miután a ruhákat a szekrénybe helyezted, illatuk akár 12 hétig tart. A Gold Orchid parfüm a vanília, a mimóza, a rózsa és az őszibarack illatával nyűgöz le. Az illatgyöngyök minden szövethez, színhez és mindennapi mosáshoz is alkalmasak. Különösenjól gondoskodnak a sportruházatról, a törölközőkről és a gyapjúról, mivel nem tartalmaznak lágyító összetevőket. Töltsd meg a ruhásszekrényedet a Lenor káprázatos illatával.

A Lenor Gold Orchid öblítő, 210g legfontosabb jellemzői

  • Az illatgyöngyöket elegendő közvetlenül a mosógép dobjába szórni
  • A ruhák a mosás után akár 12 hétig is illatoznak
  • A parfüm a vanília, mimóza, rózsa és őszibarack illatát hordozza
  • Az illatgyöngyök mindenféle textíliához és színhez alkalmasak
  • A termék mindennapos mosásra alkalmas
  • A parfüm különösen jó sportruházathoz, gyapjúhoz és törölközőkhöz, mivel nem tartalmaz lágyító összetevőket
  • A készítmény tömege 210 g

Használati útmutató:
Szórd a gyöngyöket közvetlenül a mosógép üres dobjába minden mosás előtt. Ezután töltsd be a ruhákat, és a szokásos módon add hozzá a mosószert és az öblítőt.
Összetétel:
Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Illat típusa Virágos

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Gyöngyök
Illat típusa Virágos
Kód:  AVI215
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001841182285

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15