Oldal frissítése

LEIFHEIT Xclean Classic Indoor seprű kiegészítő 45033

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Xclean Classic Indoor seprű kiegészítő 45033

Ha te is a lélegzetelállító Leifheit háztartási- és kertészeti cikkeket gyártó márka híve vagy, biztosan ismered a CLICK-kompatibilis kiegészítők széles választékát is. Most bemutatjuk a praktikus Xlean Classic Indoor seprűt.

A seprű fej közepén található, természetes anyagból készült X alakú sörték hatékonyan gyűjtik össze a szennyeződéseket és az apró porszemeket, így segítenek a gyorsabb és könnyebb takarításban. Lejtősen illeszkedő menetes nyélcsatlakozójának köszönhetően közvetlenül érintkezik a padlóval. Szélessége 30 cm, amelynek gumírozott szélei megakadályozzák a bútorok sérülését. Elsősorban parkettákhoz és laminált padlóburkolatokhoz tervezték, de természetesen kültéren és más felületek takarításához is használhatod.

Kód:  EAN8510a
Termékszám:  4006501450333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15