Oldal frissítése

Leifheit Xclean Allround partvisfej, 40 cm, 45005

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit Xclean Allround partvisfej, 40 cm, 45005

Ha kedveled a Leifheit márka igazán páratlan háztartási és kerti tisztítóeszköz rendszereit, akkor bizonyára ismered már a CLICK-System nyelekkel kompatibilis segédeszközök széles skáláját. Ezek közül egyik ez az igen praktikus Xlean Allround partvisfej.

A partvisfejen X alakban elhelyezett és rögzített sörték természetes anyagokból készültek, így hatékonyan gyűjtik össze a szennyeződéseket és az apró porszemcséket, elősegítve a gyorsabb és könnyebb söprést. A nyélcsatlakozás ferde kialakításának köszönhetően garantált, hogy a partvis közvetlenül érintkezik a padlóval. Söprési szélessége 40 cm, szélei gumírozottak a bútorok és falak sérülésének megelőzése érdekében. Elsősorban beltéri használatra, parkettához és laminált padlóhoz tervezték, de természetesen használhatod kültéri és egyéb felületek söprésére is.

Kód:  EAN8510k
Termékszám:  4006501450050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15