Oldal frissítése

LEIFHEIT Set Press Profi + Profi felmosóvödör pedálos csavarószerkezettel és görgőkkel 55096

4,7 67 értékelés
18 890 Ft

LEIFHEIT Set Press Profi + Profi felmosóvödör pedálos csavarószerkezettel és görgőkkel 55096

A Leifheit Profi felmosókészlet nagyon hasznos segítség a háztartásban, amelynek segítségével a takarítás könnyebb és gyorsabb. A készlet egy felmosóból és egy vödörből áll. A professzionális Profi felmosó felmosási szélessége 42 cm és minden padlótípushoz alkalmas. Nagy előnye, hogy a felmosófej 360°-ban elforgatható, így lehetővé teszi az egyenetlen vonalak mentén történő felmosást is valamint gond nélkül takaríthatsz a nehezen hozzáférhető helyeken is, mint például az ágy, a szekrény vagy más bútorok alatt. A felmosófej cserélhető huzattal rendelkezik, amely speciális szintetikus mikroszálas anyagból készült, amely mosógépben mosható 60°C-on, öblítő nélkül. A felmosófejet a pedálos csavarószerkezettel egyszerűen kicsavarhatjuk.

A fő előnyök

  • Profi felmosó minden padlótípushoz
  • Felmosási szélesség 42 cm
  • Elforgatható felmosófej egyenetlen élek mentén és a bútorok alatt történő felmosáshoz
  • Cserélhető huzat, amely speciális szintetikus mikroszálas anyagból készült
  • Profi univerzális vödör pedálos csavarószerkezettel
  • Beépített görgők
  • Egyszerű csavarószerkezet

Lábbal kicsavarható felmosó

A 8 literes Profi univerzális felmosóvödör beépített görgőkkel alkalmas Profi felmosókhoz és egyéb Leifheit Click-System termékekhez. Nagyon hasznos az egyedülálló csavarórendszer, amely kicsavarja a felmosófejet, anélkül, hogy bele kellene nyúlni a piszkos felmosóvízbe vagy hajolgatni kellene. A szerkezetet egy pedál segítségével egyszerűen működtethetjük. Csavard ki alaposan a felmosót és nyugodtan feltörölheted a nedvességre érzékeny padlót is. Vedd meg ezt a kiváló felmosókészletet, amellyel még a felmosás is szórakoztató lesz. 

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Lapos felmosó, Felmosó csavaróval

Tulajdonságok

Vízszórás Nem
Cserélhető fej igen
Rúd anyaga Fém
Vödör mellékelve igen
Vödör térfogata 8 l
Csavarórész a fogantyún Nem
Szett igen
Hatótáv 42 cm
Csavarókosár igen
Kód:  LEISC009
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  4006501550965
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20