Oldal frissítése

Leifheit seprű kiegészítő Xclean Allround 30 cm 45.004

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit seprű kiegészítő Xclean Allround 30 cm 45.004

Ha Te is a kiváló, háztartási és kerti takarító eszközök gyártására szakosodott Leifheit márka híve vagy, akkor bizonyára ismered a széles választékkal rendelkező, CLICK-kompatibilis takarítóeszköz-rendszert. Bemutatjuk egyik terméküket, az Xclean Allround-ot.

Sörtéi természetes anyagból készültek és X-alakban helyezkednek el, így hatékonyan összegyűjtik a szemetet valamint az apró port, ez által a takarítás sokkal könnyebb és gyorsabb lesz. Közvetlenül érintkezik a padlóval hála a rézsútos, menetes nyélcsatlakozásnak. A fej szélessége 30 cm, és gumírozott szélekkel rendelkezik, amelyek megóvják a bútorokat. Elsősorban beltérre, parketta és laminált padló tisztántartására ajánljuk, de természetesen használható kültéri sepregetésre, valamint egyéb felületekre egyaránt. 

Kód:  EAN8510j
Termékszám:  4006501450043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20