Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEIFHEIT Aquanta Click

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Aquanta Click

A lakásod könnyebb takarítása során minden bizonnyal értékelni fogod a csúcskategóriás LEIFHEIT ablaktisztító segítségét! Az Aquanta Click ablaktisztító csíkmentesen távolítja el a vizet, a piszkot és a tisztítószer-maradványokat a lemosott ablakról. A készülék kompakt formatervezése megkönnyíti a kezelést, és a segítségével az ablakok mellett az egyéb felületek megtisztítása is egy pillanat műve lesz.  Az elektromos vízkivezetés tökéletes fényt garantál a tükrök, csempék vagy zuhanykabinok számára. A 100 ml-es tartálynak és a nagy méretű nyílásnak köszönhetően az újratöltés is rendkívül egyszerű. A készülék további előnye, hogy a még kényelmesebb tisztítás érdekében 360°-ban alkalmazható, amely lehetővé teszi, hogy ferde vagy magasabb felületeken is kényelmesen használhasd.

A LEIFHEIT Aquanta Click ablaktisztító legfontosabb jellemzői

  • Ablaktisztító a csúcsminőségű LEIFHEIT automatikus porszívózási funkcióval
  • Csíkmentesen távolítja el a vizet, piszkot és tisztítószer-maradványokat
  • A nagy méretű tartálynyílás kényelmes és gyors használatot tesz lehetővé
  • A Aquanta Click ablaktisztító kompatibilis minden Leifheit ClickSystem nyéllel
  • Ideális ablakok, tükrök, csempék és zuhanykabinok tisztításához

Tökéletes és kényelmes tisztítás a Leifheit ablaktisztítójával

Az Aquanta Click ablaktisztító hosszú, akár 30 perces akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, így újratöltése nélkül használhatod. A töltés 180 percet vesz igénybe. Az ablaktisztító 85 mterület megtisztítására alkalmas. A készülék természetesen minden Leifheit ClickSystem nyéllel kompatibilis, így a következő szintre emelheted a takarítást, ezáltal lehetőséged nyílik például tetőablakok, téli kertek és egyéb, nehezen elérhető helyek egyszerű megtisztítására is.


Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Tömeg 1 012 g
Akkumulátor kapacitás 30 perc
Kód:  LEIVO259
Termékszám:  51025
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05