Oldal frissítése

LEIFHEIT ablaktisztító Window Cleaner 51019, spray, mop

4,8 44 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT ablaktisztító Window Cleaner 51019, spray, mop

Az otthoni takarítás során bizonyára értékeled majd a a csúcsminőségű LEIFHEIT Window Cleaner 51019 ablaktisztítót, amely nagy mértékben leegyszerűsíti a munkádat. Az új generációs, kompakt kétoldalas mop fehér-türkiz designt kapott, és megkönnyíti az ablakok lemosását. Ez a munka innentől kezdve gyerekjáték lesz. Foltok hátrahagyása nélkül szívja fel a vizet és polírozza a felületeket, így a nyéllel együtt (amely külön vásárolható meg) könnyedén tisztíthatsz ablakokat és egyéb, magasban lévő üvegfelületeket. Az elektromos vízelszívás tökéletes fényt biztosít tükrök, csempe vagy zuhanykabinok esetén is. A tartályt a rajta lévő nagy nyílásnak köszönhetően rendkívül könnyű kezelni és elmosni. A gumi lehúzó hossza 28 cm, és működését a gazdaságosság érdekében készenléti állapottal is rendelkező akkumulátor biztosítja. Természetesen kompatibilis az összes CLICK termékkel. A csomag tartalmaz egy ablakok tisztítására alkalmas speciális, 500ml-es folyadékot is Leifheit spray formájában.

A LEIFHEIT Window Cleaner 51019 ablaktisztító legfontosabb jellemzői

  • Ablaktisztító szett: kétoldalas mop és ablakmosó
  • Innovatív, elektromos vízelszívással rendelkezik, amely  segítségével políroz és tisztít
  • A LEIFHEIT ablaktisztító ablakok, tükrök és egyéb üvegfelületek tisztítására is alkalmas
  • A lehúzó gumi 28 cm széles
  • A tartály a nagy nyílásának köszönhetően könnyen üríthető
  • Standby érzékelő a maximális üzemidő kihasználásához, akár 35 percig tartó működés
  • Kompatibilis a Leifheit CLICK rendszerrel
  • A nyél nem része a csomagolásnak

Tökéletes tisztaság

Minden háziasszony értékeli a kellemes, gyors és mindenekelőtt foltoktól mentes ablakmosást ezzel a vezeték nélküli készülékkel. A készlet tartalmazza a 35 percig működő akkumulátort és a töltő adaptert. A porszívó kitűnő minőségű, európai termék és megfelelő méretű víztartályt tartalmaz, így akár 100 ml vizet is képes elnyelni. Akril felületeken történő használata nem javasolt.

Méretek:
47,5 × 23 × 10 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Tömeg 1 050 g
Akkumulátor kapacitás 35 perc
Kód:  LEICO001
Termékszám:  51019
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05