Oldal frissítése

LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEIFHEIT Window Cleaner 51002 ablakmosó

A háztartásban történő hatékonyabb és egyszerűbb takarítás érdekében biztosan értékelni fogja ezt a csúcsteljesítményű segítőt a Leifheit ablakmosó formájában, amely egy rongyot is tartalmaz ablakok tisztítására. A kompakt fehér-türkiz kialakítása megkönnyíti a kezelését, és az ablakmosás ezentúl gyerekjáték lesz. Fényesít és porszívóz anélkül, hogy foltokat hagyna maga után. A víz elektromos úton történő elszívása tökéletes fényességet hagy maga után, legyen szó tükörről, csempéről, vagy zuhanyzó sarokról. Kezelése és a mosás folyamata is nagyon egyszerű a tartály nagy nyílásának köszönhetően. A gumis törlőfej 28 cm hosszúságú, teljesítményét egy standby szenzorral rendelkező akkumulátor biztosítja. Kompatibilis minden Click in rendszerrel. Méretei  35 × 23 × 10 cm.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Ablakmosó gép, rongyocskával együtt
  • Makulátlanul fényez és porszívóz
  • Elektromos vízelszívás
  • 28 cm hosszú gumis törlőfej
  • Nagy nyílás található a tartályon
  • Standby szenzor akár 35 percig
  • Kompatibilis az összes Click rendszerrel

Tökéletes tisztaság

A kényelmes, gyors és elsősorban vezeték nélküli csíkmentes ablakmosást minden háziasszony értékelni fogja. A csomagolás részét képezi egy akkumulátor is, amely készenléti ideje akár 35 percig is eltart, ezen kívül egy adapter is a töltéshez. A porszívó tökéletes minőséggel büszkélkedhet, Európában gyártották, elegendő nagy tartállyal rendelkezik a felgyülemlett víz tárolására, akár 100 ml-t is képes raktározni. Ne használja akril felületeken. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 100 ml
Tömeg 700 g
Akkumulátor kapacitás 35 perc
Kód:  LEIWIN03
Termékszám:  51002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20