Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Leifheit 72584 Airboard Compact S

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit 72584 Airboard Compact S

Tedd gyerekjátékká a vasalást az egyedi Leifheit 72584 Airboard Compact S vasalódeszkával. Speciális Lei-Tec felülete biztonságos vasalást biztosít, és lehetővé teszi a forró vasaló helyének könnyed cserélgetését. Ezzel a vasalódeszkával a vasalás 33%-kal gyorsabb és egyszerűbb, ugyanis Thermo Reflect technológiája visszaveri a vasalóból kitoluló gőzt és hőt, és nem engedi át azt a deszkán. Így ugyanannyira éri a hő és gőz a ruhák tetejét, mint az aljukat. A deszka magassága 88 cm-ig állítható, így egyéni preferenciáid szerint beállíthatod azt. A termék stabil váza gyors, és sima vasalást garantál, egy másik hasznos tulajdonsága pedig a könnyed egyensúlyba helyezés; ez azt jelenti, hogy egyenetlen padlón használva a deszka finom lenyomásával igazíthatjuk azt a földhöz. A vasalódeszka pamut bevonattal rendelkezik, és kis helyeken is elfér. Stílusos design-ja, és modern mintázata biztosan lenyűgöz majd Téged is, ráadásul használata annyira egyszerű, hogy nyugodtan rábízhatod akár a férjedre vagy gyerekeidre is!
Műszaki adatok:
Vasaló felület:
110 x 30 cm
Állítható magasság:
akár 88 cm
Egyéb jellemzők:
Vasalótartó
Stabil keret
Pamut huzat
Ideális közepes méretű háztartásokba
Egyensúlyba helyezés
Thermo-Reflect technológia
Szín:
Pillangós minta
Súly:
3,3 kg
Garancia:
5 év

Paraméterek

Vasalótalp méret

Hossz 110 cm
Szélesség 30 cm

Jellemzők

Tulajdonságok Állítható magasság, Vasalótartó
Kód:  EAN8004t
Termékszám:  72584
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05