Oldal frissítése

Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej

Ha te is nagy kedvelője vagy a Leifheit lélegzetelállító háztartási és kerti eszközeinek, akkor minden bizonnyal ismered már a Leifheit Click termékcsaládba tartozó tisztítóeszközök széles választékát. Ez a rendkívül praktikus Xclean Collect beltéri seprű egyike a Click rendszerrel kompatibilis termékeknek.

Természetes anyagból készült, X alakban rendezett sörtéi a legfinomabb port és a legapróbb részecskéket is összeszedik, így gyorsabb, alaposabb seprést tesz lehetővé. Az átlósan illeszkedő nyélcsatlakozónak köszönhetően a seprű a teljes seprési felületével ráfekszik a padlóra, így garantált a hatékony seprés. Az eszköz 30 cm-es seprési szélességgel és körbe futó, puha bútorvédő réteggel rendelkezik, így elsősorban beltéri használatra, parketták és laminált padlók tisztításához ajánlott, de természetesen használhatod kültéren és más felületeken is. A seprűfej egyedülálló ívelt formája összegyűjti a szennyeződést a seprű közepére, így „útközben” semmi sem vész el.

Kód:  EAN8510f
Termékszám:  4006501450005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15