Oldal frissítése

LAVERA Testápoló testre és hajra 2 az 1-ben 250 ml

5 2 értékelés
2 590 Ft

LAVERA Testápoló testre és hajra 2 az 1-ben 250 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor nézd meg a jól ismert LAVERA tusfürdőt. A bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét képező természetes olajok gondoskodnak. Ez a jól ismert tusfürdő tele van a természetből származó minőségi összetevőkkel. A BIO termékek közé tartozik. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

LAVERA Testápoló testre és hajra 2 az 1-ben 250 ml tusfürdő lényegesebb jellemzői

  • LAVERA tusfürdő segítségével a bőröd azonnal bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • a termék összetétele a következő: természetes olaj tartalmú
  • a BIO kozmetikumok közé tartozik
  • max. űrtartalma: 250 ml

Összetétel

Víz (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glicerin, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis levéllé*, Citric Acid, Tengeri só (Maris Sal), Melissa Officinalis levélkivonat*, Hamamelis Virginiana (Boszorkánymogyoró) levélkivonat*, Dinátrium-kokoil-glutamát, Glyceryl Oleate, Nátrium-kokoil-glutamát, Szorbit, Sodium Anisate, Hidrolizált kukoricafehérje, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Levulinsav, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Tokopherol, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Illatanyag (Parfum)**, Limonén**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol** * tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó összetevők ** természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Bio, Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő
Kód:  SG1117
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457648511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10