Oldal frissítése

LAVERA Neutral Bio 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAVERA Neutral Bio 75 ml

A Lavera Neutral Bio fogkrém ideális segítség a fogszuvasodás elleni küzdelemben. A természetes összetevők gátolják a fogszuvasodás kialakulását, és gondoskodnak a teljes szájüreg egészségéről. A kovasav, a xilit apró részecski, valamint a tengeri só finoman eltávolítja a lepedéket, ezáltal megakadályozza a parodontózis kialakulását. A xilit továbbá csökkenti asavképződést, amely károsíthatja a fogakat. Ezenkívül a tengeri só serkenti a vérkeringést, fertőtlenít és antibakteriális hatással rendelkezik. A köménymag olaj friss lélegzetet ad és nagyon érzékeny fogakhoz is alkalmas. A Lavera fogkrém nem tartalmaz fluoridot, és vegánok számára is alkalmas.

A LAVERA Neutral Bio 75 ml-es fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A Lavera Neutral Bio fogkrém intenzíven harcol a fogszuvasodás ellen
  • Eltávolítja a lepedéket és védelmet nyújt a parodontózis ellen
  • Csökkenti a savképződést
  • Serkenti a vérkeringést, fertőtlenít és antibakteriális hatással rendelkezik
  • A Lavera fogkrém frissíti a leheletet
  • Nem tartalmaz fluoridot, és vegánok számára is alkalmas

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű, borsónyi fogkrémet a fogkefére, és gyengéd, körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a fogaidat. Naponta legalább kétszer, de lehetőleg minden étkezés után moss fogat. Fogmosás után öblítsd ki a szájüreget vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sorbitol, Silica, Glycerin, Xylitol, Maris Sal, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Carvone, Cl 75810.


Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO
Kód:  ZUB797
Termékszám:  4021457601448
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20