Oldal frissítése

LAVERA Kids 75 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 820 Ft/db

LAVERA Kids 75 ml

A LAVERA Kids fogkrémet gyermekek számára fejlesztették ki. Gyengéden tisztítja a fogakat, ugyanakkor hatékonyan küzd a plakk kialakulása ellen. Összetételében dominál a körömvirág-kivonat, az édesgyökért-kivonat és a kalcium. Ezek együttesen gátolják a baktériumok elszaporodását a szájüregben és a fogakon, ezáltal védenek a fogszuvasodástól. A készítménynek gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító, és regeneráló hatása van, így erősíti és védi a fogínyt a mechanikai sérülésektől. Rendszeres használatával megőrizhető a tejfogak épsége és egészsége. A gyümölcsös ízű Lavera Kids fogkrém csomagolása a gyermekek számára érdekes motívummal készült. Nem tartalmaz fluoridot, állati eredetű összetevőket, valamint nem tesztelték állatokon. Vegánok számára is alkalmas, és rendelkezik az európai NaTrue tanusítvánnyal.

A 75 ml-es LAVERA Kids fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A LAVERA Kids fogkrém a gyermekek számára érdekes motívummal rendelkeő csomagolásban érkezik, gyümölcsös ízű, és gyermekek fogápolásához fejlesztették ki
  • Körömvirág-kivonatot, édesgyökért-kivonatot és kalciumot tartalmaz
  • Megakadályozza a fogszuvasodást
  • Erős és egészséges tejfogakat biztosít
  • A Lavera fogkrém nem tartalmaz fluoridot, állati eredetű összetevőket és nem tesztelték állatokon

Használat:
Vigyél fel egy borsónyi mennyiséget a fogkefére. Körkörös mozdulatokkal óvatosan moss vele fogat. Használd legalább kétszer naponta, de még jobb, ha minden étkezés után fogat mosol. Fogmosás után öblítsd ki a szádat vízzel.

Összetétel:
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Lactate, CI 77891, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera Oil*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Mentha Piperita Oil*, Xanthan Gum, Cellulose, Sodium Fluoride, Menthol, Aroma**, Limonene**.

* ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyagok
** természetes illóolajok


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Ajánlott

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos
Kód:  ZUB795
Termékszám:  4021457629220
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05