Oldal frissítése

LAVERA Juicy Lips ajakolaj 5.5 ml

5 690 Ft

LAVERA Juicy Lips ajakolaj 5.5 ml

Nem csak a téli időszakban fontos az ajkak ápolása. Gondoskodj a megfelelő védelemről a(z) LAVERA ajakbalzsamával. Tonizál, tehát az ajkak ragyogóan fényesek lesznek. A(z) LAVERA Juicy Lips ajakolaj 5.5 ml e-vitamin összetevőben gazdag. Konkrétan, ez az ajakápoló egy természetes alapú kozmetikum.

A(z) LAVERA Juicy Lips ajakolaj 5.5 ml ajakbalzsam főbb jellemzői

  • Megad ajkaidnak mindent, amire csak szükségük van
  • A tonizáló ajakápoló gyönyörű színt és fényt ad az ajkaknak
  • Aktív összetevő: e-vitamin
  • A természetes alapú kozmetikumok közé tartozik

Összetétel

Olea Europaea (olíva) gyümölcsolaj*, Dextrin-palmitát, Poliglicerin-2 izosztearát/dimer-dilinoleát kopolimer, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj*, C10-18 Trigliceridek, Prunus Persica (őszibarack) magolaj, Tocopherol, Nátrium Hialuronát, Distarch Phosphate, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj*, Triolein, Dikálium-glicirrizát, Gliceril-dioleát, Antociánok, Mica, Citric Acid, Vasoxid (CI 77491), Illatanyag (Parfum)**, Limonén**, Linalool**, Geraniol**, Citral**

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Típus

Termék típusa Hajformázó pomádé

Hatás

Hatás Színező

Tömeg

Tömeg 4,5 g (0 kg)
Kód:  BALZ259
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4021457654345
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15